2015-06-02 13:49:44
Φωτογραφία για Αφόρητος πόνος στην κηδεία των Ελλήνων ομογενών που δολοφονήθηκαν- ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΕΣ οι κόρες [video+photos]
Μαζεύοντας όλο το κουράγιο τους, βρέθηκαν... την Δευτέρα, στην κηδεία των γονιών και του μικρού αδελφού τους, οι δυο κόρες των Ελλήνων ομογενών της Αμερικής, οι οποίοι δολοφονήθηκαν άγρια αφού βασανίστηκαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Η 19χρονη Άμπιγκεϊλ και η 17χρονη Κατερίνα, οι οποίες γλίτωσαν από τη μανία του δράστη ή των δραστών επειδή ήταν εσωτερικές στο σχολείο τους, στέκονταν η μία δίπλα από την άλλη κατά τη διάρκεια της κηδείας που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στη βορειοδυτική Ουάσιγκτον.

Τα δύο κορίτσια, με δάκρυα στα μάτια είπαν το τελευταίο «αντίο» στα τρια πιο αγαπημένα τους πρόσωπα, με συγγενείς και φίλους της οικογένειας να δίνουν το παρών. Εκεί, βρέθηκε και η δήμαρχος της Ουάσιγκτον αλλά και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος.

Τα κορίτσια δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν τους δυο αγαπημένους τους γονείς και τον μικρό αδελφό τους… Μάλιστα, έχουν κάνει μια σελίδα στο Facebook, προς τιμήν της μητέρα τους, ενώ η 19χρονη έχει βάλει οικογενειακές φωτογραφίες στο προφίλ της, γράφοντας: «Θα σας αγαπάμε πάντα και μας λείπετε πάρα πολύ»!

Τραγική ειρωνεία αποτελεί ένα post της καθώς μια εβδομάδα πριν την άγρια δολοφονία της οικογένεια της, είχε γράψει ένα συγκινητικό μήνυμα για τη μητέρα της: «Είμαι τόσο ευγνώμων για όλα όσα κάνεις. Σε ευχαριστώ επειδή πάντα πιστεύεις σε και μένα και με υποστηρίζεις».
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ