2015-06-02 15:33:09
Φωτογραφία για Η Σαμπρίνα και η Ελένη Καρουσάκη εμφανίζονται live στην Πάτρα
Από το περασμένο Σάββατο 23 Μαίου 2015 όπως «μαρτυρούν» και οι αφίσες που έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της Πάτρας, έχουν ξεκινήσει live εμφανίσεις παρέα σε γνωστό χώρο της Πάτρας, δύο δημοφιλείς τραγουδίστριες, η μία εκ των οποίων μάλιστα παλιότερα είχε ζήσει για ένα διάστημα στην Πάτρα και είχε τελειώσει εδώ και το σχολείο.

Ο λόγος για την λαική τραγουδίστρια Ελένη Καρουσάκη και την ποπ λαική τραγουδίστρια Σαμπρίνα (γι’ αυτήν η αναφορά ότι είχε πάει λύκειο στην Πάτρα).

Οι live εμφανίσεις τους γίνονται κάθε Σάββατο βράδυ στο κέντρο Arena the Place. H εντυπωσιακή Σαμπρίνα ήταν και την περσινή σεζόν σε κέντρο της Πάτρας και την αγαπά ιδιαίτερα το εδώ κοινό.

Η Ελένη Καρουσάκη έχει πει τραγούδια όπως "Tώρα δεν αντέχεις", "Έφυγα γιατί", «Καληνύχτα σε λατρεύω αύριο πάλι", "Να πας", ενώ η πιο τελευταία της επιτυχία της έχει τίτλο "Όσο περνάει ο καιρός".

Όσο για την Σαμπρίνα έχει ερμηνεύσει πολύ ωραία κομμάτια όπως την μπαλάντα «Φωνές» μαζί με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, το «Φεγγάρια καθρέφτες», κ.α.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ