2015-06-02 17:03:21
Φωτογραφία για Τζένη Μπαλατσινού: Πως ανακοίνωσε στα παιδιά το διαζύγιο της
Η Τζένη Μπαλατσινού έχοντας αφήσει πίσω τις δύσκολες μέρες του χωρισμού της με τον Πέτρο Κωστόπουλο και έχοντας πια γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή, βρήκε το θάρρος και μίλησε στο περιοδικό «Celebrity» για τον χωρισμό της αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσε στις δύο τις κόρες, την Αμαλία και την Αλεξάνδρα, το διαζύγιο της.

Ρωτήθηκε λοιπόν αν το φλερτ αποτελεί κομμάτι νέας της καθημερινότητας. Πώς λειτουργεί μια τόσο διάσημη γυναίκα σε αυτόν το τομέα, κι ενώ υπήρξε για χρόνια παντρεμένη με τον Πέτρο Κωστόπουλο; Η Τζένη απάντησε με γελώντας: «Δεν ξέρω… το μαθαίνω».

Η κουβέντα πέρασε και στα παιδιά της παρουσιάστριας και την διαδιασία που ακολούθησε. «Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη συνταγή. Κάθε γονιός ξέρει το παιδί του και το βοηθά να διαχειρίζεται τις δύσκολες καταστάσεις με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό κάναμε κι εμείς, έχοντας πάντα, όμως, δύο πράγματα κατά νου: την ειλικρίνεια και την αγάπη. Σε ένα τόσο ευαίσθητο και προσωπικό θέμα, δεν μπορεί να δώσει κανείς συμβουλή, παρά μόνο οι ειδικοί».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ