2015-06-02 21:24:05
Φωτογραφία για Ο υπερτυχερός του Τζόκερ, που τίναξε την μπάνκα στον αέρα!
Το οικονομικό πρόβλημα της ζωής του έλυσε αναμφίβολα ο υπερτυχερός της κυριακάτικης κλήρωσης του Τζόκερ, που τίναξε την μπάνκα στον αέρα κερδίζοντας 9.500.000 ευρώ! Φυσικά ο ένας και μοναδικός νικητής της πρώτης κατηγορίας του παιχνιδιού παραμένει άγνωστος, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους ιδιοκτήτες του πρακτορείου όπου κατατέθηκε το «μαγικό» δελτίο να γιορτάσουν τη μεγάλη επιτυχία.

Χρειάστηκαν πάντως έντεκα συνεχή τζακ ποτ για να ανέβουν τα διανεμόμενα κέρδη της πρώτης κατηγορίας (5+1) του Τζόκερ στο δυσθεώρητο ύψος των 9.526.392 ευρώ. Τελικά η 1605η κλήρωση έμελλε να αποδειχτεί «γουρλίδικη» για μόνο έναν παίκτη, που με ένα δελτίο έξι στηλών και με μόλις τρία ευρώ κατάφερε να «προβλέψει» το σύνολο των τυχερών αριθμών (16, 19, 29, 38, 39 και Τζόκερ το 11) και να πει οριστικό «αντίο» στην οικονομική κρίση.

Προς το παρόν κανείς δεν γνωρίζει την ταυτότητα του νέου εκατομμυριούχου, αλλά το πιθανότερο είναι να πρόκειται για κάποιον μη προνομιούχο από οικονομικής άποψης -ενδεχομένως και αλλοδαπό-, καθώς το τυχερό δελτίο παίχτηκε σε μια σχετικά φτωχική γειτονιά της Αθήνας. Συγκεκριμένα, κατατέθηκε στο πρακτορείο των Βασίλη Γκίνη και Θωμά Λιάλια που βρίσκεται στην Κυψέλη, στη διασταύρωση των οδών Πιπίνου 46 και Καλύμνου 42.


«Ο τυχερός δεν έχει εμφανιστεί. Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν είναι πλούσιος αλλά άνθρωπος του μεροκάματου. Μόνο τέτοιους έχουμε εδώ» δηλώνει ο ευτυχής συνιδιοκτήτης κ. Γκίνης, ο οποίος χθες δεν... προλάβαινε να υποδέχεται τους πελάτες και να απαντά στα τηλεφωνήματα. Η είδηση της μεγάλης επιτυχίας διαδόθηκε αμέσως στους κατοίκους της γειτονιάς, πολλοί από τους οποίους έσπευσαν στο πρακτορείο.

«Υπάρχει μεγάλη προσέλευση του κόσμου από τη γειτονιά και από περαστικούς να ρωτήσουν και να παίξουν» λέει ο κ. Γκίνης, που μαζί με τον συνεταίρο του προμηθεύτηκε άφθονα γλυκά για να κεράσουν τους παίκτες και να γιορτάσουν τη μεγάλη επιτυχία του άγνωστου υπερτυχερού.

Φαίνεται πάντως ότι τις τελευταίες ημέρες η θεά Τύχη ευνοεί την επιχείρησή τους, καθώς μόλις την περασμένη εβδομάδα το ίδιο πρακτορείο «μοίρασε» περισσότερα από 19.000 ευρώ σε έναν τυχερό του ΠΡΟΠΟ και περίπου 12.500 ευρώ σε ένα νικητή του Ιπποδρόμου. «Περιμένουμε να τριτώσει το καλό» αισιοδοξεί ο κ. Γκίνης. Στην κλήρωση της Κυριακής σημειώθηκε ρεκόρ σε αριθμό στηλών για το 2015, με 21.219.551 στήλες.

Πηγή: Espressonews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ