2015-06-03 10:00:17
Φωτογραφία για ΚΑΙ Η... ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΓΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤΟ;
Σενάριο για... «σφήνα» της Βιγιαρεάλ σε Ίντερ και Βαλένθια με πρόταση για τον Ρομπέρτο, με το «κίτρινο υποβρύχιο» να κινείται άμεσα.

Σύμφωνα με σενάριο που κυκλοφόρησε αργά το βράδυ, η Βιγιαρεάλ είναι έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με αυτό, η ισπανική ομάδα είναι πρόθυμη να καλύψει το ποσό που απαιτεί η ρήτρα για να κάνει δικό της τον Ισπανό γκολκίπερ.

Ο τραυματισμός του Σέρχιο Ασένχο, που υπολογίζεται πως θα είναι σε θέση να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους το Νοέμβριο, έχει οδηγήσει το «κίτρινο υποβρύχιο» σε αναζήτηση τερματοφύλακα. Ασφαλώς ο Ρομπέρτο, παρουσιάζεται εδώ και καιρό, ως βασικός στόχος των Βαλένθια και Ίντερ, αλλά η Βιγιαρεάλ, όπως λένε τα σενάρια, είναι έτοιμη να δώσει τη ρήτρα και μάλιστα γίνεται λόγος για συμφωνία και με τον παίκτη.

Από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού, όπως σας ενημερώσαμε, ξεκαθαρίζεται πως ο παίκτης δεν πωλείται. Όμως με δεδομένο πως υπάρχει ρήτρα 8 εκ ευρώ στο συμβόλαιο του παίκτη αν κάποια ομάδα την καλύψει και ο Ισπανός θέλει να αποχωρήσει, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει κάτι...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ