2015-06-03 12:54:08
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Η ομάδα μας θα συμμετάσχει από τις 4 έως τις 7 Ιουνίου στο "13th 'Mladen Ramljak International Memorial Tournament" στο Ζάγκρεμπ.

Για την Κροατία αναχωρεί το απόγευμα της Τετάρτης η ομάδα Νέων (1997-1998) του Ολυμπιακού προκειμένου να συμμετάσχει στο "13th Mladen Ramljak International Memorial Tournament" που θα "φιλοξενηθεί" από τις 4 έως τις 7 Ιουνίου στο Ζάγκρεμπ. Ο στόχος του Ολυμπιακού στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου είναι να αξιολογηθούν όλα τα παιδιά που θα στελεχώσουν τη νέα περίοδο την ομάδα Νέων μέσα από δυνατά παιχνίδια με ευρωπαϊκές ομάδες.

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 1997 και το 1998 οι οποίοι έπαιζαν φέτος στην Κ-20 και φυσικά στην Κ-17. Ο Ολυμπιακός είναι στον Α' όμιλο με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, την Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Κάλιαρι ενώ στον Β' είναι η Ριέκα, η Κοπεγχάγη και η Αμπόυγια. Η ομάδα μας αγωνίζεται την Πέμπτη (4/6) στις 09:30 απέναντι στην ιταλική Κάλιαρι, την Παρασκευή (5/6) στις 18:15 με την Ντιναμό και το Σάββατο (6/6) στις 11:15 με την Μακάμπι. Την Κυριακή (7/6) έχουν προγραμματιστεί οι αγώνες κατάταξης.


Οι παίκτες της αποστολής του Ολυμπιακού: Πετσής Βασίλειος, Χαντζάρας Δήμος, Δερμιτζάκης Ανδρέας, Φουάσης Αντώνης, Γαβαλάς Ιάσων, Κασαπίδης Γρηγόρης, Κατσιμήτρος Δημήτριος, , Κουγιός Σταύρος, Λάμπρου Ευστάθιος, Μακροστέργιος Γιώργος, Τζουμάκης Δημήτριος, Πλέγας Κωσταντίνος, Ρέτσος Παναγιώτης, Θυμιανός Αλέξανδρος, Τόλι Άντριτ, Τσιλίκης Φώτης, Βάρκας Γιάννης, Μπέτσας Κωνσταντίνος.

Στην Κροατία θα ταξιδέψει ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης, ο προπονητής της Νέων κ. Βασίλης Βούζας, ο επικεφαλής προπονητής τερματοφυλάκων κ. Φώτης Στρακόσια και ο γυμναστής της ομάδας Νέων κ. Θανάσης Ρωσίδης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ