2015-06-03 19:58:06
Φωτογραφία για Ήμουν εκτός εαυτού, έβλεπα να χάνεται πολύτιμος χρόνος
Θύμα της τραγικής κατάστασης που επικρατεί στα νοσοκομειακά ιδρύματα του Ηρακλείου, φαίνεται πως έπεσε ο νευροχειρουργός του Βενιζελειου, ο οποίος δέχτηκε φραστική επίθεση απο συγγενή ασθενούς, ο οποίος έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθηνάς.

Συγγενής του ασθενούς που σε κατάσταση εκτός εαυτού, επιτέθηκε στον γιατρό, μίλησε στο Flashnews.gr, δίνοντας την δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν, επισημαίνοντας ότι θεωρεί τον νευροχειρουργό αξιόλογο σαν άνθρωπο και επιστήμονα.

Τα γεγονότα που προηγήθηκαν πριν την ένταση

Συμφωνα με πληροφοριες του flashnews ο 72χρονος ασθενής μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση την περασμένη Πέμπτη με ανεύρυσμα εγκεφάλου στο νοσοκομείο. Η κατάσταση του ηταν κρίσιμη και εισήχθη στην ΜΕΘ του νοσοκομείου

.

Το πρωι της Κυριακής, η κατάσταση του επιδεινώθηκε και ο ασθενής δεν είχε επαφή με το περιβάλλον.  Οι γιατροί του Βενιζελειου Νοσοκομείου, ειδοποίησαν τους συγγενείς του οτι ο 72χρονος άντρας επρεπε να μεταφερθεί το επομενο 24ωρο με C-130 στο 401 Στρατιωτικο Νοσοκομειο.


Ωστόσο οι ώρες περνούσαν και σύμφωνα με τους συγγενείς του ηλικιωμένου άντρα "η κατασταση του γινοταν επιδεινονοταν ολοενα και περισσοτερο".

Χθες, λίγο πριν τις 10 το πρωί, οι συγγενείς αγανακτισμένοι, πλέον, με την τραγική κατάσταση που επικρατούσε στο νοσοκομείο, οπου κανένας υπεύθυνος δεν τους έλεγε που οφείλεται η καθυστέρηση της μεταφοράς του 72χρονου στο 401 Σ.Ν. ζήτησαν να δουν τον νευροχειρουργό της κλινικής, προκειμένου να τον ρωτήσουν γιατι υπαρχει αυτη η καθυστέρηση, την ώρα που ο ασθενής έδινε μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

"Ήμουν εκτός εαυτού"

Σε επικοινωνία που ειχε το flashnews με τον γαμπρό του 72χρονου, επεσήμανε οτι ήταν εκτός εαυτου και επιτέθηκε φραστικά στον γιατρό, βλέποντας οτι χάνεται πολύτιμος χρόνος για τον ηλικιωμενο αντρα

 "Δεν επιτέθηκα προσωπικά στον συγκεκριμένο νευροχειρουργό, ο οποίος είναι ενας αξιόλογος γιατρός και ενας αξιόλογος ανθρωπος. Ηθελα να μάθω ποιος ηταν ο λογος που ο ασθενης δεν ειχε μεταφερθει ακομα στην Αθηνα την ωρα που η κατασταση του επιδεινωνόταν ολοενα και περισσότερο. Αρχισα να φωνάζω και να ζητώ απαντήσεις".

Λίγο μετα τις 12 το μεσημέρι ενα C-130 έφτασε στο Ηρακλειο και επειτα απο μεγάλη ταλαιπωρία, που λίγο έλειψε να στοιχίσει ακόμα και την ζωη στον 72χρονο, ο ασθενης μεταφερθηκε στο 401 Στρατιωτικο Νοσοκομειο, όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ