2015-06-04 01:13:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Θρήνος για τον χαμό του 21χρονου Γιάννη σε τροχαίο στο Πετρωτό - Το Ι.Χ. του καρφώθηκε σε μαντρότοιχο
Θανατηφόρα ήταν δυστυχώς η εκτροπή αυτοκινήτου που σημειώθηκε την Τρίτη το βράδυ στο Πετρωτό. Ο 21χρονος οδηγός του ΙΧ, Γιάννης Γκούμας του Νεοκλή κάτοικος Πατρών, τραυματίστηκε θανάσιμα.Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική για τον εγκλωβισμό του, στην οποία και προχώρησε με τη συνδρομή διασωστών του ΕΚΑΒ. Στη συνέχεια ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σπαρακτικά είναι τα μηνύματα που αναρτούν στη σελίδα του στο facebook φίλοι του 21χρονου.

Ενδεικτικά τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα αναφέρουν:

"γιατι πες μου γιατι εχτες μαζι ειμασταν καλαμπουριζαμε λεγαμε τι βλακειες ηρθες σπιτι μου σε βολτα το μεσημερι και τωρα που πας πες μου ρε θηριο....καλο ταξιδι καλο παραδεισο....."

Αδερφάκο μου γιατι;;; γιατί ρε τρελέ???

Καλό ταξίδι σειρουλα μου...330

Καλό παράδεισο....

Κάτι χειρότερο δεν μπορούσαμε να ακούσουμε τώρα... μας διελυσες (Τελευταία σκοπιά ΕΚΕ.που κοιμόμασταν ο ένας πάνω στον άλλο μέσα στο σκοπό?)


Γιατι ρε Γιαννο μας αφησες..ήσουν αδερφός κ Φιλος όλων emoticon cry η ψυχή της γειτονιάς ...ήσουν ενα αγγελούδι που σε πήρε άδικα ο θεός emoticon cryκαλό ταξίδι φιλε κ αδερφε μου ..δεν θα σε ξεχάσω ποτε

καλο ταξιδι να εχεις!εφυγες αδικα απο τη ζωη!σε ηθελε κοντα Του γιατι μαλλον ζηλεψε την καλοσυνη σου και το ποσο χαρουμενος ανθρωπος ησουν!καλο παραδεισο να εχεις Γιαννη μου!θα μεινεις αξεχαστος!κουραγιο κυριως στην οικογενεια σου!

23:20 Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στο Πετρωτό. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει τουλάχιστον ένας τραυματίας ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 23:00 στην Πατρών – Κλάους, στο Πετρωτό και ο οδηγός έχει τραυματιστεί σοβαρά, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και καρφώθηκε σε μαντρότοιχο σπιτιού.

Μάλιστα ενημερώθηκε σχετικά και η Πυροσβεστική προκειμένου να συμβάλλει στον απεγκλωβισμό του όμως οι Πυροσβέστες δεν χρειάστηκε τελικά να επέμβουν.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ