2015-06-04 16:49:30
Φωτογραφία για «Καλοκαίρι στο τέρμα» - Στις 20 Ιουνίου live στην Πάτρα ο Γιώργος Μαζωνάκης
Το περασμένο Σάββατο 30/5 είχε προγραμαμτισμένη εμφάνιση στην Νυρεμβέργη στην Γερμανία και την επόμενη Παρασκευή 12/6 θα τραγουδήσει στην Αθήνα, στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» ξεκινώντας και επίσημα την φετινή καλοκαρινή του περιοδεία.

Ο λόγος για τον λαικό τραγουδιστή με το ιδιαίτερο στυλ και τους φανατικούς θαυμαστές που είχε ξεκινήσει την καριέρα του προ εικοσαετίας από την Πάτρα, Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος έχει συμπεριλάβει και την Πάτρα στο πρόγραμμα της καλοκαιρινής του τουρνέ.

Στην Πάτρα θα έρθει για να τραγουδήσει το Σάββατο 20 Ιουνίου ενώ στην Δυτική Ελλάδα θα ξαναβρεθεί την Παρασκευή 14/8 στον, Ιππικό Όμιλο στην Κουρούτα, στο νομό Ηλείας.

Το «Παράξενο με μένα», τιτλοφορείται το καινούργιο άλμπουμ του Γιώργου Μαζωνάκη που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο και σηματοδοτεί την ολοκλήρωση μιας τριλογίας που ξεκίνησε με τα «Ίσια ανάποδα» και συνεχίστηκε με το «Λείπει πάλι ο Θεός», όπως αναφέρει το musicity.gr.


Πρόκειται για μια μακρά περίοδο διαρκών επιτυχιών με τραγούδια σταθμούς και ταυτοχρόνως με την κατάκτηση μιας ωριμότητας που συμβαδίζει με την ολοένα αυξανόμενη λαμπερή παρουσία του τραγουδιστή.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης πάνω στη σκηνή δίνει όλο τον εαυτό του ξεπερνώντας τα ελληνικά standards και δημιουργεί είναι γεγονός, μία μοναδική και σταθερή σχέση με το κοινό.

Η φετινή του καλοκαιρινή περιοδεία περιλαμβάνει εμφανίσεις σε ανοικτά θέατρα και κλαμπ σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο καθώς και σε μεγάλα φεστιβάλ.

Το ξεκίνημα από το Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη στο Βύρωνα στις 12 Ιουνίου δεν είναι τυχαία επιλογή.

"Θα είναι μια μεγάλη συναυλία που θα ξεκινήσει από την Αθήνα και είναι η εκκίνηση της καινούριας δουλειάς και της περιοδείας, οπότε είναι η αρχή μας. Και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Οπότε για μας είναι πολύ σημαντικό. Αισθητικά θα είναι αυτό που με έχετε συνηθίσει και βέβαια όλο αυτό το έχει ετοιμάσει ο Κωνσταντίνος Ρήγος", όπως δήλωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης στον Διονύση Χριστόπουλο και το Musicity.gr, στις 12/5/2015.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει ονομάσει το φετινό του summer tour ως «Καλοκαίρι στο τέρμα». Μαζί του θα είναι η Μαλού, που γνώρισε μέσα από την επιτυχία της «Μια φορά στο τόσο» και έχει ήδη ξεχωρίσει για το ταλέντο και τη φρέσκια παρουσία της, και ο Νικόλας Ραπτάκης.

Η Μαλού είχε πάρει μέρος και στο μουσικό ριάλιτι σώου «Greek Idol».

www.giorgosmazonakis.gr

Παραγωγή: ΕΡΩΔΙΟΣ LIVE.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ