2015-06-05 14:54:32
Φωτογραφία για Καμία «συγνώμη» από τον δολοφόνο της ηλικιωμένης - Καμία επιείκια από το Εφετείο
Προκλητικός εμφανίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο ο 48χρονος Ρουμάνος που δικάστηκε σε δεύτερο βαθμό για την δολοφονία της 85χρονης Σοφίας Κορναράκη, μέσα στο σπίτι της στην Επισκοπή Πεδιάδος πριν από περίπου τρία χρόνια.

Κατά την απολογία του ο Ρουμάνος υποστήριξε ότι τόσο αυτός, όσο και ο γιος του, που επίσης έχει καταδικαστεί για το ίδιο έγκλημα, ποτέ δεν μπήκε στο σπίτι της ηλικιωμένης και ότιη προγενέστερη ομολογία τους ήταν αποτέλεσμα της βίας που άσκησαν σε βάρος τους οι αστυνομικοί.

Τα όσα είπε ο κατηγορούμενος προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Εισαγγελέα της έδρας, Ζαχαρία Κοκκινάκη, ο οποίος μίλησε για κτηνωδία από την πλευρά των δραστών, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι "αν δει κάποιος τις φωτογραφίες του εγκλήματος θα πειστεί οτι δεν είναι ανθρώπινη πράξη".

"Όσοι διαπράτουν τέτοια εγκλήματα δεν έχουν καμία σχέση με το ανθρώπινο είδος" τόνισε ο Εισαγγελέας και υπογράμμισε ότι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει ο κατηγορούμενος θα ήταν να ζητήσει συγνώμη από την οικογένεια του θύματος. "Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να αποκρύπτονται από το κοινωνικό σύνολο. Είναι εν δυνάμει κίνδυνοι και η φυσική τους θέση είναι στη φυλακή", κατέληξε ο κ. Κοκκινάκης

Τελικά το Δικαστήριο ομόφωνα επικύρωσε την πρωτόδικη καταδίκη του 48χρονου σε ισόβια, για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας απο κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ττης ληστείας από κοινού και του βιασμού. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ