2015-06-05 20:22:08
Φωτογραφία για Xορευτικό Πανόραμα 2015 στις 13 και 14 Ιουνίου στην Πάτρα
Ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών θα παρουσιάσει το «Χορευτικό Πανόραμα 2015» το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 στις εγκαταστάσεις των Παλαιών Σφαγείων Πατρών (πρώην Πολιτεία) στην Ακτή Δυμαίων.

Ένα διήμερο μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων, που διοργανώνεται χάρη στον εθελοντισμό των χορευτών-μελών του Ομίλου και αποτελεί πια θεσμό για τα χορευτικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.

Το Σάββατο 13 Ιουνίου ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών υποδέχεται και ανταμώνει στη σκηνή με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πατρών «Παναγία η Γηροκομίτισσα», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σφακιωτών Λευκάδας «Φωτεινός», το Χορευτικό Τμήμα της Νεανικής Ομάδας Αγ. Ειρήνης Ριγανοκάμπου Πατρών, το Λύκειο Ελληνίδων Πύργου, τον Πανηπειρωτικό Σύλλογο Πατρών και το Χορευτικό Τμήμα Δήμου Αγρινίου

Την Κυριακή 14 Ιουνίου ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών προσκαλεί το κοινό στην κεντρική παράσταση όλων των τμημάτων του, με τίτλο «Ελεύθερος Χορεύω» και τη συνοδεία ορχήστρας, ταξιδεύοντας μας στη μουσικοχορευτική παράδοση διαφόρων περιοχών της χώρας μας.

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ