2015-06-05 22:43:16
Φωτογραφία για ΛΑΜΨΗ...ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ!
Εκπληκτικός ο απολογισμός της πρώτης μέρας για την «ερυθρόλευκη» Ακαδημία στο 3ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim e Liu «Ευ αγωνίζεσθαι» με δυο χρυσά μετάλλια!

Ιδανικότερο ξεκίνημα στο 3ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim e Liu «Ευ αγωνίζεσθαι»

δεν μπορούσαν να περιμένουν οι ιθύνοντες του τμήματος Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού. Σε τρεις συμμετοχές ο απολογισμός των δυο χρυσών μεταλλίων με εξαιρετικές εμφανίσεις από όλους τους μικρούς αθλητές του συλλόγου μας, είναι κάτι περισσότερο από θετικός και ελπιδοφόρος για το μέλλον των Πολεμικών Τεχνών.

Η Αλίκη Καραμαγιού «έλαμψε» και ήταν εντυπωσιακή κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο σημειώνοντας «καρέ» νικών στην κατηγορία Κορασίδων 2005 -41 κιλά εγχρώμων ζωνών. Αρχικά έβγαλε νοκ άουτ σε 2 δευτερόλεπτα την αντίπαλο της στον 1ο αγώνα, στη συνέχεια κέρδισε με 11-0 τη δεύτερη αντίπαλο και πέρασε στον ημιτελικό όπου επικράτησε με 15-1 ενώ στον τελικό επιδόθηκε σε ένα ακόμα...περίπατο κερδίζοντας με 12-0!


Την πρώτη θέση κατέλαβε και ο Δημήτρης Μπαλαγιάννης που νίκησε 7-5 στον 1ο αγώνα και 1-0 με χρυσό πόντο στον τελικό στην κατηγορία Παίδων 2004 -53 κιλά εγχρώμων ζωνών.

Ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Δήμητρη Μανιόγλου που έδειξε και τεράστια σημάδια βελτίωσης, η οποία ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 16-20.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ακαδημίας Ταε Κβο Ντο στη συγκεκριμένη διοργάνωση συνεχίζονται το Σάββατο όπου αγωνίζονται ο Στέφανος Μπαλαγιάννης στην κατηγορία Παίδων 2006 -41 κιλά εγχρώμων ζωνών και ο Μηνάς Πυρσός στην κατηγορία Παίδων 2007 -24 κιλά εγχρώμων ζωνών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ