2015-06-05 23:56:08
Φωτογραφία για Σφοδρή κόντρα Κωνσταντοπούλου - Θεοδωράκη: Οι νταβατζήδες και η όραση της Ζωής
"Αρπάχτηκαν" στη Βουλή ο Σταύρος Θεοδωράκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, την ώρα που ο αρχηγός του Ποταμιού ανέβηκε στο βήμα Οι ατάκες έδιναν και έπαιρναν και η κόντρα έγινε από ένα σημείο και μετά καθαρά προσωπική.

Η πρόεδρος της Βουλής έκανε μια παρατήρηση προς κάποιον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για να έρθει η... υπεράσπιση του Σταύρου Θεοδωράκη: "έχετε ένα πρόβλημα με την όραση σας στα άκρα δεξιά"... είπε χαρακτηριστικά με την πρόεδρο της Βουλής να απαντά, αφήνοντας αιχμές κατά του Ποταμιού για τη μη συμμετοχή του κόμματος στην επιτροπή για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων.

Φυσικά ο κ. Θεοδωράκης της απάντησε πως αυτό που κάνει είναι απαράδεκτο και σημείωσε με νόημα πως "εγώ έθεσα στο Βερολίνο το θέμα του κατοχικού δανείου δεν είπα άλλα έξω και άλλα μέσα για εσωτερική κατανάλωση".

Μάλιστα, ο κ. Θεοδωράκης συνέχισε κατηγορώντας την κα Κωνσταντοπούλου λέγοντας: "θα της θυμίσω άλλη φορά για τα δικαιώματα των γυναικών, δεν θέλει η κ. Κωνσταντοπούλου. Εχουμε μαζέψει τις επιστολές από γυναίκες που της έστελναν πριν από μερικά χρόνια".

Μόλις τελείωσε η ομιλία του κ. Θεοδωράκη η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει λέγοντας πως "άλλων είναι η υπηρέτηση των δικαιωμάτων και άλλων η υπηρέτηση των νταβατζήδων". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ