2015-06-06 10:06:25
Φωτογραφία για «ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ ΓΚΡΑΘΙΑ»
Σε δημοσίευμά της η ισπανική "Mundo Deportivo" αναφέρει ότι οι ερυθρόλευκοι πάνε για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού Βόλου και της Κέρκυρας!

Χαρακτηριστικά ο τίτλος του δημοσιεύματος είναι "Ο Ολυμπιακός δελεάζει Γκράθια"!

Παράλληλα, επισημαίνεται πως ο Γκράθια μελετάει σοβαρά την πρόταση του Ολυμπιακού και πως έχει ζητήσει λίγες μέρες προθεσμία για να απαντήσει, ενώ τονίζεται πως έχει και κάποιους... ενδοιασμούς.

«Ο Ολυμπιακός απευθύνθηκε στον Γκράθια ώστε να αναλάβει τις τύχες του αυτό το καλοκαίρι. Ο τεχνικός μελετάει σοβαρά την πρόταση των Ελλήνων, αλλά έχει ενδοιασμούς. Είναι ευχαριστημένος στη Μάλαγα, μετά από μία καλή χρονιά που η έξοδος στην Ευρώπη χάθηκε την τελευταία στιγμή, αλλά «ζυγίζει» και την αβεβαιότητα στην ομάδα της Ανδαλουσίας.

Το γεγονός πως δεν θα παίζει στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά η Μάλαγα, αυξάνει τις πιθανότητες ένας σημαντικός παίκτης, ο Σάμου Καστιγέχο να παραχωρηθεί, κάτι που δεν θέλει ο Γκράθια. Και εδώ έρχεται η πρόταση του Ολυμπιακού που συμμετέχει στο Champions League, κάτι που αποτελεί το ιδανικό για έναν προπονητή. Ο Χάβι Γκράθια θα πάρει μερικές μέρες να απαντήσει και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Τέλος, τονίζεται και η εμπειρία του από το πρωτάθλημα της Superleague, όπου γίνεται αναφορά στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό Βόλου και την Κέρκυρα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ