2015-06-06 15:09:45
Φωτογραφία για Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 35χρονου αλλοδαπού που βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στις Αχαρνές
Εξιχνιάσθηκε, μετά από πολύμηνη συστηματική και μεθοδική έρευνα, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 35χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Παλαιστίνης, ο οποίος είχε βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένος, στις 8-6-2014, από διερχόμενο πολίτη, στη θέση Άγιος Γεώργιος Κεραμίδι, στις Αχαρνές Αττικής παραπλεύρως της Λεωφόρου Πάρνηθος ανάμεσα σε δέντρα και θάμνους.

Δράστες είναι ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας και μία 31χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν στις 5-6-2015 στον Ασπρόπυργο ο πρώτος και στις 4-6-2015 στην Αθήνα η δεύτερη.

Κίνητρο της ανθρωποκτονίας φέρεται ότι ήταν «διαφορές» που είχε ο 40χρονος με το θύμα.

Ειδικότερα, μετά την αξιολόγηση του προανακριτικού υλικού, εξακριβώθηκε ότι η 31χρονη, η οποία διέμενε στην ίδια οικία με το θύμα και τη σύζυγο αυτού, στις 5-6-2014 επικοινώνησε με το θύμα, καθ’ υπόδειξη του 40χρονου, με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις, και του ζήτησε να συναντηθούν στην περιοχή των Αχαρνών.


Το μεσημέρι της ιδίας ημέρας το θύμα μετέβη στις Αχαρνές, όπου τον περίμενε μόνη της η 31χρονη και τον οδήγησε σε απόμερο σημείο. Εκεί τους ανέμενε κρυμμένος ο 40χρονος, ο οποίος με την απειλή όπλου ακινητοποίησε το θύμα, τον εξύβρισε και τον έπληξε πολλές φορές με μαχαίρι, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Στη συνέχεια επιβιβάσθηκαν στο αυτοκίνητο του 40χρονου και αποχώρησαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ