2015-06-07 11:02:09
Φωτογραφία για ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ... ΟΜΑΔΑ!
H μέρα του πρώτου τελικού για την Basket League έφτασε και ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:30 (Ote Sport 4) στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό με μοναδικό σκοπό να κάνει το... 1-0 στη σειρά! 

To πλεονέκτημα έδρας που κατακτήθηκε στην κανονική περίοδο, με δύο νίκες μάλιστα επί του αιώνιου αντιπάλου είναι πολύ σημαντικό, αλλά πιο σημαντικό είναι να παρουσιαστεί η ομάδα μας όπως πρέπει και να αποφύγει... αυτοκτονίες όπως τους περσινούς τελικούς.

Με τον ερχομό του Γιάννη Σφαιρόπουλου η ομάδα έχει βελτιωθεί ξεκάθαρα, τόσο αγωνιστικά όσο και... ψυχολογικά και με τον πύριονο κόσμο του Θρύλου στο πλευρό τους δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη που θα φέρει τους Πειραιώτες 2 νίκες μακριά από την κατάκτηση του τίτλου.

Στον αγωνιστικό τομέα όπως από χθες σας ενημερώσαμε (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ)  ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δε μπορεί να υπολογίζει στον Ιωάννη Παπαπέτρου ενώ όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στη διάθεσή του, αφού οι Μπρεντ Πέτγουεϊ και Όλιβερ Λαφαγιέτ ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Από εκεί και πέρα, ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει και θα δώσει την ώθηση που έχει ανάγκη η ομάδα με φωνή από το 1' έως το 40' και μακριά από πράξεις που θα κάνουν κακό στην ομάδα μας ενόψει της συνέχειας. Οι ποινές που έχουν προβλεφθεί θα είναι ιδιαίτερα αυστηρές γι'αυτό όσοι βρεθούν σήμερα στο ΣΕΦ οφείλουν να προστατέψουν την ομάδα μας όσες και όποιες προκλήσεις ίσως υπάρξουν...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ