2015-06-07 13:00:15
Φωτογραφία για Ολοκληρώνονται σήμερα οι εκλογές των αστυνομικών στην Ηλεία
Με αρκετά μεγάλη προσέλευση, ξεκίνησαν χθες οι εκλογές των αστυνομικών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας και των εκπροσώπων αυτής στην Πανελλήνια Ομοσπονδία με την εκλογική αναμέτρηση να κορυφώνεται σήμερα, όπου το απόγευμα θα βγουν και τα αποτελέσματα.

Χθες από τις 9.30 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα οι αστυνομικοί από ολόκληρη την Ηλεία, προσέρχονταν στις κάλπες που είχαν στηθεί στον τρίτο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου, για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, ενώ σήμερα από τις 10 το πρωί έως και τις 4 το μεσημέρι, θα συνεχισθεί η εκλογική διαδικασία. Με το κλείσιμο της κάλπης θα ξεκινήσει η καταμέτρηση των αποτελεσμάτων από την εφορευτική επιτροπή την οποία απαρτίζουν ο δικαστικός αντιπρόσωπος Θεοφάνης Χόντζιας, ο υπαστυνόμος από το Α.Τ. Αμαλιάδας, Κώστας Γιαννακόπουλος, η ανθυπαστυνόμος από το Α.Τ. Ανδραβίδας, Ιωάννα Χρυσανθακοπούλου, ο αστυφύλακας από την ΟΠΚΕ, Δημήτρης Μπενέτσης και ο υπαρχιφύλακας από το Α.Τ. Πύργου, Νίκος Αναστασόπουλος.


Στους εκλογικούς καταλόγους είναι 287 εγγεγραμμένοι αστυνομικοί οι οποίοι ψηφίζουν για διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΥ, εκπροσώπους για την ΠΟΑΣΥ, εκπροσώπους για το συμβούλιο μεταθέσεων και τέλος εκπροσώπους της ελεγκτικής επιτροπής.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκείνο που χαρακτήρισε την εκλογική διαδικασία είναι η μεγάλη προσέλευση των αστυνομικών οι οποίοι κατέφθασαν από τις υπηρεσίες ολόκληρης της Ηλείας, για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

«Οι συνάδελφοι προσέρχονται στην Αστυνομική Διεύθυνση προκειμένου με την ψήφο τους να δώσουν εντολή στους συναδέλφους τους να τους εκπροσωπήσουν στα διάφορα συνδικαλιστικά όργανα είτε είναι σε τοπικό επίπεδο είτε σε επίπεδο Ομοσπονδίας. Η προσέλευση είναι μεγάλη και θέλω να τους ευχαριστήσω πάνω απ’ όλα γι’ αυτό καθώς αυτό δείχνει πως δείχνουν εμπιστοσύνη στο συνδικαλισμό», ανέφερε σε δηλώσεις του ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΑΥ Ηλείας και επικεφαλής της παράταξης Ενωτική Κίνηση Αστυνομικών Ηλείας, Ηλίας Παναγούλης.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος της παράταξης Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Δύναμη Αστυνομικών Ηλείας, Μαρίνης Αχτύπης ανέφερε ότι: «Στις εκλογές που γίνονται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, πιστεύω οι συνάδελφοι με την κρίση τους να κρίνουν το αποτέλεσμα που μπορεί να διαμορφωθεί και να είναι το καλύτερο γι’ αυτούς. Η προσέλευση είναι ικανοποιητική και θα κορυφωθεί την Κυριακή όπου θα έχουμε και τα αποτελέσματα».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ