2015-06-07 21:07:06
Φωτογραφία για Πέθανε ο 20χρονος «Κεν», «χτυπημένος» από λευχαιμία [video]
Μετά από πεντάμηνη μάχη με τη λευχαιμία, ο Celso Santebanes από τη Βραζιλία, γνωστός στο παγκόσμιο κοινό ως «ανθρώπινος Κεν» -η εμφάνισή του θύμιζε πάρα πολύ τον αγαπημένο της Barbie- έφυγε από τη ζωή. Στις 26 Μαΐου είχε μπει στο νοσοκομείο, ωστόσο κόλλησε πνευμονία με αποτέλεσμα να «σβήσει».

Ο 20χρονος, ο οποίος είχε βάλει σα στόχο ζωής να μοιάσει τη γοητευτική φιγούρα και να αποκτήσει κουκλίστικα χαρακτηριστικά, είχε ξοδέψει σε πλαστικές επεμβάσεις περίπου 30.000 λίρες, σύμφωνα με τη Daily Mail.

H επιθυμία του για ριζική μεταμόρφωση είχε ξεκινήσει πριν από 4 χρόνια, μετά το τέλος ενός διαγωνισμού μόντελινγκ που είχε συμμετάσχει.

Ο Santebanes είχε καταφέρει να κυκλοφορήσει τη δική του συλλογή ρούχων «Celso Doll» στο Los Angeles, ενώ χρησιμοποιούσε την αναγνωρισιμότητά του, βγάζοντας χρήματα ως επισκέπτης VIP σε διάφορα μαγαζιά και πάρτι.

«Όταν άρχισε να πραγματοποιεί τα όνειρά του, ανακάλυψε ότι είναι άρρωστος και τα όνειρά του βρήκαν εμπόδια. Είχε σχέδια, όμως ο Θεός είχε τα δικά του», δήλωσε ο πατέρας του, Celio Borges.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ