2015-06-08 14:04:24
Φωτογραφία για ΑΥΤΟΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ...
Την περίπτωση του πρώην προπονητή της Λιόν, Ρεμί Γκαρντ, εξετάζει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με το France Football.

Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να έχουν εστιάσει τις προσπάθειες τους στην ισπανική αγορά σε ότι αφορά τον διάδοχο του Βίτορ Περέιρα, δίχως αυτό να σημαίνει πως απορρίπτουν λύσεις από άλλες χώρες.

Ο 49χρονος Ρεμί Γκαρντ εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στο... μικροσκόπιο των νταμπλούχων με το France Football να πηγαίνει... ένα βήμα παραπέρα σημειώνοντας πως ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει με ενδιαφέρον την περίπτωση του.

Ο Γκαρντ ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Λιόν, Στρασμπούρ και Άρσεναλ. Το 1999 αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Αρχικά εργάστηκε ως τηλεσχολιαστής, ενώ το 2003 επέστρεψε στη Λιόν ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της.

Θήτευσε ως βοηθός του Ζεράρ Ουγιέ, ενώ μετά την αποχώρηση του Κλοντ Πιέλ πήρε προαγωγή αναλαμβανόντας χεντ κόουτς (από τον Ιούνιο του 2011 μέχρι το περασμένο καλοκαίρι).

Σε τρεις σεζόν στον πάγκο της Ολιμπίκ, πανηγύρισε το Κύπελλο Γαλλίας έχοντας απολογισμό σε 117 αγώνες, 60 νίκες, 26 ισοπαλίες και 31 ήττες.

Η καλύτερη θέση που κατέκτησε η Λιόν κατά την διάρκεια της παρουσίας του, ήταν η τριτη το 2012. Οι Γάλλοι υποστηρίζουν πως για τον Γκαρντ ενδιαφέρεται και η Νιούκαστλ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ