2015-06-08 16:20:58
Φωτογραφία για ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ!
Ικανοποίηση για το προβάδισμα στους τελικούς, αλλά κανένας... εφησυχασμός στον Ολυμπιακό. «Πάμε για το 2-0 στο ΟΑΚΑ», το σύνθημα των ερυθρόλευκων για την Τετάρτη.

Κανείς στον Ολυμπιακό δεν έδειξε διάθεση για πανηγυρισμούς. Αφενός γιατί πρόκειται απλώς για το 1-0 που δεν θα έχει νόημα αν δεν υπάρξει συνέχεια και αφετέρου γιατί όλοι στο Λιμάνι αναγνωρίζουν πως τα περιθώρια βελτίωσης στην εικόνα της ομάδας είναι πάρα πολλά.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν ένα ματς στο οποίο ξεκίνησαν με 0/13 τρίποντα και ολοκλήρωσαν με 6/25, ο ηγέτης τους, Βασίλης Σπανούλης, έμεινε στους 7 πόντους με 2/11 σουτ και μόλις 2 ασίστ, ενώ αρκετοί παίκτες δεν έπιασαν τα απαιτούμενα στάνταρ απόδοσης. Κι αυτό είναι δύσκολο να επαναληφθεί στη συνέχεια της σειράς αποτελώντας έναν καλό λόγο... αισιοδοξίας για τη συνέχεια.

Η επόμενη μέρα περιλαμβάνει αρχικά αποφόρτιση, πολύ βίντεο για την ανάλυση των λαθών και τις απαιτούμενες διορθώσεις, ενώ μένει να φανεί αν ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα είναι διαθέσιμος για το δεύτερο παιχνίδι, την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ (19:30).

Στόχος δεν είναι άλλος από το 2-0, τώρα που το άγχος βαραίνει τους «πράσινους». Άλλωστε ο Ολυμπιακός στις τελευταίες του επισκέψεις στο... "σπίτι" του Παναθηναϊκού έχει αποδείξει πως μπορεί να φύγει με αυτό που θέλει από εκεί και μάλιστα αν είναι σοβαρός... και εύκολα!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ