2015-06-08 16:49:22
Φωτογραφία για Πύργος: Τα ανακυκλώσιμα υλικά έγιναν έργα τέχνης
Εντυπωσιακά πραγματικά έργα τέχνης μέσα από τα… σκουπίδια, με ανακυκλώσιμα υλικά, χαρτί, γυαλί, πλαστικό, αλουμίνιο, θαλασσόξυλα και καπάκια από πλαστικά μπουκάλια και σχεδόν ανέξοδα, με όπλο της φαντασία και το μεράκι τους, δημιούργησαν με περίσσια έμπνευση μέλη του Λαογραφικού Συλλόγου Ωλένης.

Μάλιστα τα έργα τέχνης τους παρουσίασαν σε έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο την Παρασκευή το απόγευμα υπό την αιγίδα του δήμου Πύργου με τίτλο «Εικαστική Ανακύκλωση», στέλνοντας το μήνυμα ότι ανακυκλώσιμα υλικά που θεωρούμε άχρηστα, μπορούν να μετατραπούν σε χρήσιμες κατασκευές, αλλά και σε έργα τέχνης.

Στη βεράντα του πρώτου ορόφου του δημαρχείου, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους οι δημιουργοί των κατασκευών από ανακυκλώσιμα υλικά και προέτρεψαν τον κόσμο που πέρασε να τα δει αφενός να κάνει ανακύκλωση για να σωθεί το περιβάλλον και εμείς από το σκουπίδι και αφετέρου έδωσαν ένα καλό παράδειγμα για το ότι τίποτα δεν είναι άχρηστο.

Καθρέφτες, πίνακες, κοσμήματα, πεταλούδες και συρμάτινα ποδήλατα, ότι μπορεί η φαντασία να γεννήσει, πρωταγωνίστησαν στην εικαστική έκθεση ανακύκλωσης.

Πηγή: ilialive
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ