2015-06-09 16:01:24
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑ Ο... ΑΡΗΣ!
Η μετακίνηση του Γιάννη Γιαννιώτα από τον Αστέρα Τρίπολης στον Ολυμπιακό (μέσω Ντίσελντορφ), ίσως φέρει λεφτά στα ταμεία του... Αρη!

Η συμφωνία με τους Γερμανούς, πριν από δύο χρόνια, προέβλεπε ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15% και βάση εκείνης της υπογραφής οι "κίτρινοι" περιμένουν τώρα χρήματα, σύμφωνα με δημοσίευμα του "novasports.gr".

Μπορούν όμως να τα εισπράξουν; Ως γνωστόν, η ΠΑΕ Αρης βρίσκεται υπό εκκαθάριση και επί της ουσίας έχει... διαλυθεί, όμως τυπικά, εξακολουθεί να υφίσταται με πρόεδρο τον Λάκη Κλεώπα. Μελετώνται, λοιπόν, τρόποι από τον ΑΣ Αρη, στον οποίο και θα καταλήξουν τα όποια χρήματα εισπραχθούν (εάν εισπραχθούν) ενεργοποίησης εκείνης της συμφωνίας, παρά το ότι, πλέον, δεν πρόκειται για ΠΑΕ, αλλά, βάση νόμου, για ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σε κάθε περίπτωση η προσπάθεια θα γίνει, ώστε να υπάρξει όφελος από την μεταγραφή του Γιαννιώτα στους πρωταθλητές Ελλάδας, έστω κι αν τα χρήματα καταλήξουν στην ΠΑΕ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα μπουν στη διαδικασία της εκκαθάρισης, οπότε από τ΄ ολότελα…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ