2015-06-09 16:29:53
Φωτογραφία για Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ 2ου ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Η Nova ανακοίνωσε την τηλεοπτική μετάδοση του 2ου τελικού της σειράς Ολυμπιακός - ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, καθώς και το ΠΑΟ - Άρης για την 3η θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά η ανακο΄νωση του συνδρομητικού καναλιού:

Ο 2ος τελικός Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τα play offs της Basket League είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Και οι αγώνες ΠΑΟΚ - Άρης για την 3η θέση

Και ο 2ος τελικός Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και η σειρά ΠΑΟΚ – Άρης για τη 3η θέση είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τετάρτη 10 Ιουνίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τον 2ο αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για την τελική φάση των play offs της Basket League. Επίσης, σήμερα Τρίτη 9 Ιουνίου και το Σάββατο 13 Ιουνίου θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, τον 2ο και τον 3ο αγώνα της σειράς ΠΑΟΚ – Άρης για την 3η-4η θέση. Όλες οι αναμετρήσεις θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr.


Ο 2ος τελικός ανάμεσα στους «αιώνιους» θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 19:30 στο κλειστό του ΟΑΚΑ και θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Στην περιγραφή θα είναι οι Δημήτρης Καρύδας και Γιώργος Συρίγος, ενώ στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα είναι οι Χρήστος Καούρης, Σπύρος Δημολίτσας και Γιώργος Αργυρόγλου. Από τις 18:30 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα μπουν στο κλίμα του αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, με το Pre Game Show, που θα βγει από ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κλειστό του ΟΑΚΑ, σε παρουσίαση του Νικήτα Αυγουλή και του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Καλεσμένος θα είναι ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας Κώστας Τσαρτσαρής. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης θα ακολουθήσει στα Novasports 2 και Novasports 2 HD, το Post Game Show, με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ενώ στις 22:00 θα προβληθεί στα Novasports 1 και Novasports 1 HD, η εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με το Γιάννη Καραλή.

Για την μάχη της 3ης θέσης, σήμερα Τρίτη 9 Ιουνίου στις 19:30, ο Άρης θα υποδεχτεί στο «Nick Gallis Hall» τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων. Στην περιγραφή του αγώνα, που θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, θα είναι οι Δημήτρης Καρύδας και Γιάννης Πάγκος και στο ρεπορτάζ οι Παναγιώτης Στεφάνου και Κωστής Μπότσαρης. Από τις 19:00 θα βγει το Pre Game Show με τους Δημήτρη Καρύδα και Γιάννη Πάγκο, ενώ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει η εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με το Γιάννη Καραλή με όλο το ρεπορτάζ. Το Σάββατο 13 Ιουνίου στις 19:30 θα διεξαχθεί ο 3ος αγώνας ΠΑΟΚ – Άρης. Στην περιγραφή από την «PAOK Sports Arena» θα είναι οι Χρήστος Καούρης και Γιάννης Πάγκος και στο ρεπορτάζ οι Κωστής Μπότσαρης και Παναγιώτης Στεφάνου. Από τις 19:00 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα του αγώνα με το Pre Game Show με τους Χρήστο Καούρη και Γιάννη Πάγκο, ενώ αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης θα προβληθεί το Post Game Show με τον απόηχο και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ