2015-06-09 18:49:54
Φωτογραφία για Ο Κώστας Καζάκος, ο νέος Καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας - Ψηφίστηκε από 5 μέλη του 9μελούς ΔΣ- Απούσα με αιχμές η αντιπολίτευση
Ο Κώστας Καζάκος με 5 ψήφους (των μελών του Διοικητικού συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας που πρόσκεινται στην παράταξη της Δημοτικής αρχής Κώστα Πελετίδη) είναι πλέον (και επισήμως) ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου της Πάτρας.

Η συνεδρίαση των μελών του συμβουλίου ολοκληρώθηκε στις 6 παρά το απόγευμα της Τρίτης (είχε αρχίσει γύρω στις 3 το μεσημέρι) και όπως φάνηκε, τα πέντε μέλη με επικεφαλής τον πρόεδρο Ανδρέα Τερζή που ανήκουν στην παράταξη του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη ψήφισαν όπως αναμενόταν τον 80χρονο βετεράνο ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Καζάκο.

Τα υπόλοιπα 4 μέλη (Μαριάννα Σταματιάδου, Κώστας Σπαρτινός, Χαριτίνη Καρλιαύτη και ο Παναγιώτης Τσερόλας) σύμφωνα με πληροφορίες του thebest δεν συμμετείχαν τελικά στην διαδικασία της ψηφοφορίας θεωρώντας όπως χαρακτηριστικά τόνισε η κυρία Καρλιαύτη, προδιαγεγραμμένο το αποτέλεσμα. Πάντως και τα τέσσερα μέλη που δεν συμφώνησαν με τον τρόπο εκλογής και το πρόσωπο, τόνισαν πως για το καλό του θεάτρου θα συνεργαστούν.


Πιο συγκεκριμένα η Μαριάννα Σταματιάδου ανέφερε πως την ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα το καλό του θεάτρου της Πάτρας και πως στόχος της ίδιας και όλων των μελών είναι να βοηθήσουν το θέατρο να σταθεί ψηλά, να συνεχιστεί το έργο του όπως η λειτουργία της σχολής δραματικής τέχνης και οι υπόλοιπες δράσεις.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες, επιχειρήθηκε από μέλος της Δημοτικής πλειοψηφίας που στήριξε τον Κώστα Καζάκο να επηρεάσει και να πείσει τα άλλα διαφωνούντα μέλη του συμβουλίου ώστε να ψηφίσουν Καζάκο προκειμένου να επιτευχθεί μία ομόφωνη απόφαση, γεγονός φυσικά που δεν έγινε.

*Οι πέντε που ψήφισαν και επέλεξαν τον Κώστα Καζάκο είναι οι Ανδρέας Τερζής – Πρόεδρος, Παναγιώτης Πάγκαλος – Αντιπρόεδρος και τα τακτικά μέλη Ιωάννης Κανελλόπουλος, Μαρία Νικολάου και Αναστασία Τσαλαμιδά.

Tάκης Μαρτάτος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ