2015-06-09 19:34:41
Φωτογραφία για Μειώσεις στις επικουρικές και κύριες συντάξεις βλέπει ο Αλ. Μητρόπουλος
Αν δεν εισρεύσουν χρήματα στο ασφαλιστικό, οι μειώσεις στις επικουρικές και κύριες συντάξεις μέσα στο 2015 είναι μονόδρομος και πρώτος στόχος της κυβέρνησης είναι να βρει χρήματα, είπε στα «Παραπολιτικά 90,1», ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Αττικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξης Μητρόπουλος.

Ο κ. Μητρόπουλος είπε ότι, «το μείγμα στην Ελλάδα είναι να δουλεύει κάποιος 40 χρόνια και στα 67 έτη να λαμβάνει σύνταξη 500 ευρώ», ενώ εκτίμησε, πως μετά τον Σεπτέμβριο η κατάσταση θα είναι πιο σκληρή και η κυβέρνηση θα κληθεί να αντιμετωπίσει το ζήτημα και χαρακτήρισε το ασφαλιστικό «ωρολογιακή βόμβα», που θα προκαλέσει εξελίξεις.

Σε ότι αφορά το σχέδιο των δανειστών για την Ελλάδα είπε ότι, είναι μακριά από τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Σχολιάζοντας δε την Ελληνική πρόταση είπε ότι, δεν μπορεί η Αριστερή κυβέρνηση να έχει ένα τόσο έντονο φοροεισπρακτικό κεφάλαιο.

Ερωτηθείς, σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, για τη στάση της ΠτΒ, Ζωής Κωνσταντοπούλου, απάντησε πως, είναι κρίμα να αναδεικνύονται αυτές τις κρίσιμες ώρες τέτοια ζητήματα...».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο... ΠΕΡΕΪΡΑ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο... ΠΕΡΕΪΡΑ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ