2015-06-10 10:36:31
Φωτογραφία για ΤΟ 1ο ΕΛΛΗΝΙΚΟ All Star Game ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ!
Το 1ο ελληνικό All Star Game διοργανώνει το προσεχές Σάββατο (18:00) στο κολυμβητήριο «Αντώνης Δημητρόπουλος» της Γλυφάδας ο Σύνδεσμος Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης, με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων του ελληνικού πόλο.

Αντιμέτωπες θα τεθούν μία ομάδα με την ονομασία "Αθήνα" και μία με την ονομασία "Υπόλοιπη Ελλάδα", με προπονητικά δίδυμα αντίστοιχα τους Φάνη Κουντουδιό-Δημήτρη Μαυρωτά και Τεό Λοράντο-Κώστα Λούδη.

Το ρόστερ της "Αθήνας" απαρτίζουν οι Αγγελίδης, Γ. Αφρουδάκης, Χρ. Αφρουδάκης, Δελακάς, Δεληγιάννης, Θεοδωρόπουλος, Θωμάκος, Καπότσης, Καρούντζος, Κοπελιάδης, Μουρίκης, Μπλάνης, Παπαδόγκωνας και Τσαλκάνης.

Με την "Υπόλοιπη Ελλάδα" θα αγωνιστούν οι Βλαχόπουλος, Βουλγαράκης, Γούβης, Κομάντινα, Καραμπέτσος, Κοκκινάκης, Κολόμβος, Μυλωνάκης, Σολανάκης, Φλέγκας, Φουντούλης, Χατζηγούλας, Χατζηκυριακάκης και Χρυσοσπάθης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευθούν οι πρωτοπόροι της ίδρυσης του ΣΕΑΥ, το μακρινό 1983, μεταξύ αυτών ο νυν πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος (πρώτος αντιπρόεδρος του συνδέσμου).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ