2015-06-10 12:32:32
Φωτογραφία για Αναγνώστης αναρωτιέται αν τον... παρακολουθεί το tromaktiko - AYTH EINAI H AΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ...
Με έκπληξη λάβαμε ένα email από αναγνώστη με το ερώτημα αν τον παρακολουθούμε. Στο email του ο αναγνώστης μας έστειλε και ένα screenshot από το μήνυμα που του έστειλε το antivirus. Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Το tromaktiko ΔΕΝ παρακολουθεί κανέναν. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνει και ΔΕΝ μπορεί να το κάνει. Βρίσκεται 100% κάτω από την "ομπρέλα" της google που έχει τον blogger.

Ωστόσο, το tromaktiko, χτυπιέται αλύπητα από διάφορα "bots" (έτσι τα λένε οι χακεράδες), που πληρώνουν εταιρίες για να μας εξαφανίσουν από τον... χάρτη.

Άλλωστε, είναι της πάσης γνωστό, ότι η ανεξαρτησία λόγου και έκφρασης, ενοχλεί. Και το tromaktiko ενοχλούσε και θα ενοχλεί πάντα. Στις 400 με 500 αναρτήσεις που ανεβαίνουν καθημερινά, αρκετές είναι αυτές που "ενοχλούν" συμφέροντα. Και αυτό, σίγουρα δεν αρέσει.

Αν σας βγάλει κάποιο μήνυμα ο υπολογιστής, πατήστε "Χ" και αδιαφορήστε. Δεν έχουμε καμία σχέση με "ιούς", παρακολουθήσεις και άλλες βλακείες που μπορεί κάποιοι να διασπείρουν ως φήμες. Δεν μας ενδιαφέρει η παρακολούθηση. Αν μας ενδιέφερε κάτι τέτοιο, θα γινόμασταν ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ. Μας ενδιαφέρει να αναρτούμε αλήθειες και να μπορείτε να έχετε ελευθερία λόγου, μέσα από ένα blog, που 5 χρόνια τώρα, έχει σταθερά 2.5 με 3.5 μοναδικούς επισκέπτες και είναι το πρώτο σε όλη την Ευρώπη (σύμφωνα πάντα με τα αναλυτικά στοιχεία της google).

Κeep talking λοιπόν και μην μασάτε, γιατί και εμείς ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ