2015-06-10 14:15:04
Φωτογραφία για O EΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ: Στα δικαστήρια Ρέμος- Υβόννη - Όλο το παρασκήνιο
Πληρώνει ακόμη τις παλιές... αμαρτίες και το πάθος που τον έφερε στα πρόθυρα της καταστροφής. Όπως αποκάλυψε πρώτο το "YES!" το όνομα του Αντώνη Ρέμου (όπως και του Ντέμη Νικολαΐδη) έχει εμπλακεί στην υπόθεση πλαστών ασφαλιστικών και φορολογικών ενημεροτήτων ομάδων ποδοσφαίρου και ο τραγουδιστής περνάει δύσκολες ώρες μέχρι να ξεδιαλύνει πλήρως η υπόθεση. 

Ο εφιάλτης επιστρέφει για τον Αντώνη που ακόμη πληρώνει ακριβά την αγάπη του για τον Ηρακλή και το διάστημα που ανέλαβε την προεδρία της ομάδας.

Ο τραγουδιστής είχε πέσει σε κατάθλιψη, αφού η ενασχόλησή του με τον Ηρακλή τον είχε τσακίσει οικονομικά και ψυχολογικά. Μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι είχε συλληφθεί για χρέη της ομάδας, αλλά αφέθηκε ελεύθερος. "Είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου γιατί πίστεψα σε μια ιδέα. Έχασα αυτά που είχα και αυτά που δεν είχα. Πληρώνω πάνω από 100.000 ευρώ κάθε μήνα και είμαι το πιο αγαπημένο παιδί του ΣΔΟΕ", έχει εξομολογηθεί χωρίς να κρύψει το παράπονό του για τη σύλληψή του.


Ο Αντώνης Ρέμος δεν αποκλείεται να έχει και άλλα μπλεξίματα λόγω της ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο εξαιτίας της υπόθεσης με τις πλαστές ενημερότητες ομάδων και περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις, αφού από μέρα σε μέρα αναμένεται να γίνουν διώξεις. Ο τραγουδιστής ελπίζει ότι δεν θα βρίσκεται μέσα στα ονόματα που θα διωχθούν έπειτα και από την κατάθεσή του στον εισαγγελέα, αλλά όσο περνούν οι μέρες τόσο μεγαλώνει και η αγωνία του. Ένα νέο χαστούκι για τον Ηρακλή θα είναι πολύ βαρύ για εκείνον, αφού θα τον στείλει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται όμως και η Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία δεν έχει ξεχάσει την περσινή περιπέτεια του άντρα της ζωής της ούτε και τη μάχη που δίνει για να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του. Το πανέμορφο μοντέλο είναι συνέχεια δίπλα στον Αντώνη της και σε αυτή τη μάχη και πιστεύει ότι ο αγαπημένος της θα δικαιωθεί πανηγυρικά.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ