2015-06-10 23:18:12
Φωτογραφία για ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ : ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ...
Στην άμυνα που έπαιξε και σήμερα ο Ολυμπιακός, αλλά και στην αντίδρασή του στα... δύσκολα, όπου, όπως τόνισε, έδειξε χαρακτήρα, στάθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

«Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας, έχουμε πει ότι ξεκινάμε από την άμυνα. Σήμερα πιστεύω ότι παίξαμε γενικά καλή άμυνα και όποτε μπορέσαμε τρέξαμε στην επίθεση μέσα από τις καλές μας άμυνες. Βρήκαμε ρυθμό και αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη. Όταν ο Παναθηναϊκός πήγε να κάνει την αντεπίθεση στο τέλος, δείξαμε χαρακτήρα, μείναμε μπροστά στο σκορ και το κρατήσαμε μέχρι το τέλος.

Ξέραμε ότι στον Παναθηναϊκό αρέσει πολύ να βγάζει την μπάλα από μέσα έξω για να βρίσκουν ελεύθερα σουτ, για να βρουν ρυθμό και εμείς τους το κόψαμε αυτό και αφήσαμε τον Παναθηναϊκό να παίζεις ένας εναντίον ένας.

Πρέπει στη συνέχεια να κάνουμε ό,τι κάναμε έως τώρα. Πρέπει ο Ολυμπιακός να είναι πιστός στο πλάνο του και τίποτα παραπάνω. Ό,τι δουλεύουμε τόσο καιρό, να το κάνουμε και τώρα όσο καλύτερα μπορούμε. Το περσινό ήταν σκληρό πάθημα και ελπίζω να μας έγινε μάθημα», δήλωσε ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ