2015-06-11 09:19:25
Φωτογραφία για Πάτρα: Απολογούνται σήμερα οι τρεις που είχαν ρημάξει τάφους
Στον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα Πέμπτη οι τρεις που συνελήφθησαν προχθές το πρωί στο κοιμητήριο της Παραλίας Πατρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας.

Πρόκειται για έναν 31χρονο ημεδαπός και δύο γυναίκες, ηλικίας 24 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι τρεις δράστες, μετέβησαν από κοινού με αυτοκίνητο στο Κοιμητήριο της Παραλίας Πατρών και αφαίρεσαν από τους τάφους (83) μεταλλικούς κρίκους και (23) μεταλλικές ροδέλες, τα οποία στη συνέχεια φόρτωσαν στο αυτοκίνητό τους.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν επ ‘ αυτοφώρω τους δράστες.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα των δραστών, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα κλοπιμαία που είχαν αφαιρέσει λίγη ώρα πριν, καθώς και δύο διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποίησαν.

Από την προανάκριση που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι οι δράστες το τελευταίο δίμηνο, είχαν αφαιρέσει μεταλλικά αντικείμενα και από δύο ακόμα κοιμητήρια των Βραχναιίκων και του Σαραβαλίου.

Τα κλοπιμαία που κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στον Εφημέριο του Κοιμητηρίου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ