2015-06-11 19:24:04
Φωτογραφία για Στα κάγκελα η Σάμος για την κατάργηση του μειωμένου Φ.Π.Α.
Μεγαλειώδης ήταν η σημερινή συγκέντρωση των εμπόρων καταστηματαρχών και εστίασης στην κεντρική Πλατεία Πυθαγόρα της Σάμου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας από την ενδεχόμενη κατάργηση του μειωμένου (κατά 30%) Φ.Π.Α. στα νησιά.

Τα καταστήματα έκλεισαν από τις 12 έως και τις 2 το μεσημέρι και αμέσως μετά υπήρξε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία, ενώ ακολούθησε πορεία στον εμπορικό δρόμο και την παραλιακή οδό.

Ψηφίσματα και ομιλίες υπήρξαν από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου κ. Κωλλέτη Δημ., τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εστίασης κ. Μιχ. Μητσό, αλλά και τον Δήμαρχο Σάμου κ. Μιχ. Αγγελόπουλο.

Επίσης διαβάστηκε δήλωση συμπαράστασης του Βουλευτή Σάμου κ. Δημ. Σεβαστάκη αλλά και της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου.

Στην συγκέντρωση ήταν ο Δήμαρχος Σάμου, ο Αντιδήμαρχος κ. Πάρης Παπαγεωργίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ. Γιώργος Διακοσταμάτης, ο επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης κ. Κώστας Τζίχας κ.α.

Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης αποφασίστηκε αντιπροσωπεία των Εμπορικών Συλλόγων να επισκεφθεί τον ασφαλιστικό τους φορέα (ΟΑΕΕ) και να επιδώσει ψήφισμα για την μηδενική ασφαλιστική κάλυψη που έχουν, αλλά και για τις κατασχέσεις που γίνονται σε τραπεζικούς λογαριασμούς μελών τους παρόλο που έχουν υπαχθεί στις σχετικές ρυθμίσεις που υπάρχουν.

Ανάλογη κινητοποίηση έγινε και στο Καρλόβασι ενώ δυστυχώς μηδενική σχεδόν, ήταν η συμμετοχή σε καταστήματα σε Κοκκάρι, Πυθαγόρειο και άλλα μέρη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ