2015-06-11 23:02:03
Φωτογραφία για «ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ Ο ΕΣΚΡΙΜΠΑ...»
Ετοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού είναι ο Φραν Εσκριμπά, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, με τα σχετικά δημοσιεύματα να επισημαίνουν ότι ο συμπατριώτης τους τα έχει βρει σε όλα με τους πρωταθλητές Ελλάδος και ότι απλά απομένει η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Ο Φραν Εσκριμπά ακολουθεί τον δρόμο του Ερνέστο Βαλβέρδε και του Μίτσελ, αναλαμβάνοντας τον πάγκο του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας μετά τη λήξη της συνεργασίας τους με τον Βίτορ Περέιρα, ο οποίος αντικατέστησε τον Γενάρη τον Μίτσελ, εμπιστεύονται ξανά την Ισπανία για τον πάγκο της ομάδας τους.

Ο Εσκριμπά δεν θα συνεχίσει στην Ελτσε λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας κι έχει στα χέρια του μια δελεαστική πρόταση από τον Ολυμπιακό, τόσο σε οικονομικό όσο και αγωνιστικό επίπεδο, καθώς η ελληνική ομάδα του δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ» αναφέρουν οι Ισπανοί και προσθέτουν...


«Ολα δείχνουν ότι ο Εσκριμπά θα πάει στον Ολυμπιακό, εκτός και αν οι Ελληνες προτιμήσουν τελευταία στιγμή κάποια άλλη λύση από την Ισπανία, καθώς δεν λείπουν οι υποψήφιοι».

Ο Εσκριμπά είναι στην παρούσα φάση το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να μπορεί να πει κάποιος με βεβαιότητα ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαίωναν άλλωστε τα όσα ανέφεραν οι Ισπανοί και απλά τόνιζαν ότι το θέμα του νέου προπονητή θα πάρει μερικές μέρες ακόμα Εκτός βέβαια από τον Εσκριμπά, οι ερυθρόλευκοι, όπως σας έχουμε ενημερώσει, έχουν και άλλα ονόματα προπονητών στη λίστα τους και πλέον αναμένονται οι τελικές εξελίξεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ