2015-06-12 00:12:06
Φωτογραφία για ΚΑΡΙΓΙΟ... ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή, ο Ολυμπιακός αποσύρθηκε από την διεκδίκηση της υπογραφής του Γκουίντο Καρίγιο, καθώς ο 24χρονος επιθετικός δεν ενδιαφέρεται να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σε οριστικό... «ναυάγιο» οδηγείται πλέον η υπόθεση του Γκουίντο Καρίγιο για τον Ολυμπιακό, παρότι οι ερυθρόλευκοι έφτασαν να προσφέρουν κοντά στα 10 εκατομμύρια!

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας κατέθεσαν δύο προτάσεις στην Εστουντιάντες για την απόκτηση του Αργεντίνου φορ, με τη δεύτερη να φτάνει τα 9,4 εκατομμύρια δολάρια (8,33 εκατ. ευρώ), ωστόσο όλα δείχνουν πως αυτή η υπόθεση τελειώνει οριστικά κάπου εδώ.

Στην Αργεντινή γράφουν ότι οι ερυθρόλευκοι αποσύρθηκαν οριστικά από την απόφαση, καθώς ο 24χρονος επιθετικός τους ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Καρίγιο θέλει να μετακομίσει στην Ευρώπη αλλά με προορισμό πρωταθλήματα όπως το ισπανικό, το ιταλικό ή ακόμη και το γαλλικό. Σύμφωνα λοιπόν με όσα υποστηρίζουν στην πατρίδα του, ο Αργεντίνος οριστικά απέρριψε την περίπτωση να πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους είναι η αλήθεια να έχουν εδώ και μέρες στρέψει το ενδιαφέρον τους σε άλλες λύσεις, όσον αφορά την ενίσχυση τους για την γραμμή κρούσης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ