2015-06-12 13:58:26
Φωτογραφία για «ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ!»
Ο Γιάννης Μπέζος χαρακτήρισε... «αστεία» τα όσα λέγονται για να αμφισβητηθούν τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού.

Με δηλώσεις του στο «ΦΩΣ», ο γνωστός για τα Ολυμπιακά του αισθήματα, Γιάννης Μπέζος, μίλησε για τον παίκτη που του αρέσει περισσότερο, το... κακό του Ολυμπιακού που το έχουν οι αντίπαλοί του και τα... αστεία που λέγονται για να αμφισβητηθούν τα πρωταθλήματα των νταμπλούχων.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξή του:

Για το γεγονός πως οι Παναθηναϊκοί αμφισβητούν τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού: «Δεν με ενοχλεί διότι τα περιμένω αυτά. Και το ανάποδο θα συνέβαινε. Αυτές είναι συνήθειες ελληνικές. Τα έχω συνηθίσει αυτά τα πράγματα, δυστυχώς τα έχω συνηθίσει. Όλα αυτά είναι αστεία! Διότι το πράγμα φαίνεται μέσα στο γήπεδο, η καλύτερη ομάδα φαίνεται ποια είναι».

Τι του αρέσει και τι όχι από τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα κλαμπ μεγάλο, με δικό του γήπεδο, με ευρωστία οικονομική. Το κακό του Ολυμπιακού είναι το πρόβλημα που έχουν οι αντίπαλοί του! Δεν υπάρχει αντίπαλος ουσιαστικά να τον κοντράρει στο ίδιο επίπεδο, αυτό είναι κακό διότι το πρωτάθλημα δεν είναι του επιπέδου που έχουν άλλες χώρες».


Για το αν κάνει κακό στον Ολυμπιακό στα ματς της Ευρώπης ότι δεν παίζει σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα: «Φυσικό δεν είναι; Όταν δεν έχεις ανταγωνισμό, όταν οι άλλες ομάδες δεν έχουν πολύ κόσμο στα γήπεδα, όταν γεμίζουν τα γήπεδά τους μόνο στα ντέρμπι, αυτό υποβαθμίζει το πρωτάθλημα. Και έχουν δίκαιο βέβαια οι άνθρωποι να μην πολυπηγαίνουν πια στο γήπεδο διότι και φοβούνται τα επεισόδια και το θέαμα είναι πεσμένο».

Όσο για τον παίκτη που του αρέσει περισσότερο: «Ο Αργεντινός ο Τσόρι είναι σπουδαίος παίκτης. Αυτός θα μπορούσε να παίζει σε οποιαδήποτε μεγάλο ξένο πρωτάθλημα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επίσκεψη Α/ΤΑ στην 135ΣΜ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επίσκεψη Α/ΤΑ στην 135ΣΜ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ