2015-06-12 15:05:42
Φωτογραφία για Συναγερμός στην Ξάνθη για μια φιάλη υγραερίου
Συναγερμός σήμανε την Παρασκευή στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης με αφορμή τη διαρροή υγραερίου που προκλήθηκε σε φιάλη διαμερίσματος επί της οδού Τραπεζούντος.

 

Λίγο μετά της 12.00 οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος, που βρίσκεται στον τρίτο όροφο πολυώροφης οικοδομής, αντιλήφθηκαν πως υπήρχε διαρροή από το λάστιχο της φιάλης που χρησιμοποιούν στο πετρογκάζ που διατηρούν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά έκανε την εμφάνισή της και η φωτιά με αποτέλεσμα οι ίδιοι να πανικοβληθούν καλώντας την Πυροσβεστική και επιχειρώντας με νερό να σβήσουν την φλόγα από τη φιάλη.

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν άμεσα αλλά και μεγάλη, μιας και έσπευσε στην πυκνοκατοικημένη περιοχή με δύο πλήρως επανδρωμένα Πυροσβεστικά οχήματα, και ένα υπηρεσιακό, ενώ γείτονες και περαστικοί βγήκαν στον δρόμο για να δουν τι είχε συμβεί.

Οι Πυροσβέστες πλησίασαν την φιάλη και έκλεισαν την παροχή, με αποτέλεσμα να σταματήσει η διαρροή του υγραερίου ενώ μετά από λίγα λεπτά και αφού καθησύχασαν τους ιδιοκτήτες αλλά και τους πολίτες της περιοχής, αποχώρησαν. Από την διαρροή αλλά και την μικρή φλόγα δεν υπήρξαν ζημιές.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ