2015-06-12 21:32:25
Φωτογραφία για ΣΛΟΥΚΑΣ : ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ...
Προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι είναι άπαντες στον Ολυμπιακό, προκειμένουν να έρθει άλλη μία νίκη και το πρωτάθλημα στο Λιμάνι.

Μάλιστα, ακριβώς αυτό υποστηρίζει και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να βελτιωθεί κι άλλο στο παιχνίδι της Κυριακής, ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

«Πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας -100%- γιατί υπήρχαν σημεία στο δεύτερο αγώνα στο ΟΑΚΑ, κατά τα οποία δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τις διαφορές. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και όπως λέω πάντα αυτός που κατακτάει στο τέλος το τρόπαιο είναι αυτός που στα πλέι οφ βελτιώνει το παιχνίδι του από αγώνα σε αγώνα», δήλωσε αρχικά ο Έλληνας γκαρντ.

Για την άμυνα και το τι θα πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός: «Αυτή μας έχει φέρει εδώ. Είναι πολύ σημαντικό ότι στο ΟΑΚΑ μείναμε συγκεντρωμένοι στον αμυντικό τομέα. Και στον πρώτο και στο δεύτερο τελικό η άμυνά μας κατάφερε να ρίξει τον Παναθηναϊκό κάτω από τους εβδομήντα πόντους και να μας χαρίσει τη νίκη.


Η άμυνα και το πλάνο που είχαμε θέσει από την αρχή και η θέληση για νίκη μάς επέτρεψαν να φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ήμασταν αποφασισμένοι να φύγουμε με τη νίκη από την έδρα του αντιπάλου.

Αυτοί που ξέρουν μπάσκετ καταλαβαίνουν ότι είναι δύσκολη η υπόθεση νίκη στο ΟΑΚΑ. Καμία ομάδα, γενικά, δεν έχει περάσει εύκολα. Και στο δεύτερο τελικό εμείς δεν περάσαμε εύκολα και είμαι χαρούμενος που το καταφέραμε για δεύτερη φορά φέτος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ