2015-06-13 11:56:06
Φωτογραφία για Επιστροφή Βασίλη Γκαγκάτση στον Πανηλειακό;
Μπορεί να έχουμε μια μεγάλη επιστροφή στον Πανηλειακό; Ακόμη είναι νωρίς για να γράψουμε κάτι επίσημα, αλλά όπως μας τόνισε ο κ. Γκάμαρης χθες, έχει γίνει πρόταση στον κ. Βασίλη Γκαγκάτση να αναλάβει νομικός σύμβουλος στον Πανηλειακό και να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους» μετά από 1,5 χρόνο περίπου.

Εμείς φυσικά παρακολουθούμε αυτή την υπόθεση και θα σας ενημερώνουμε για όλα τα νεότερα.

Εντωμεταξύ σήμερα θα είναι (εκτός απρόοπτου) και πάλι στην Ηλεία ο κ. Γκάμαρης, μαζί με τους κ.κ. Μπόμπο, Κονδύλη, Καλαβρυτινό και Παπαδόπουλο, για να έχουν επαφές σε Πύργο και Αρχαία Ολυμπία, σχετικά με θέματα του Πανηλειακού (προσέλκυση επιχειρηματιών κ.α.).

Όσον αφορά το θέμα του τεχνικού, ο κ. Γκάμαρης μας ανέφερε ότι πέρα από τους Λουτσιάνο και Βαζέχα, υπάρχει επαφή με τον κ. Ηλία Φυντάνη που ήταν και πάλι τεχνικός της ομάδας, αλλά και με έναν ακόμη τεχνικό, με μεγάλο όνομα στην αγορά.


Τέλος όσον αφορά το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας, ο Γιώργος Γκάμαρης τόνισε ότι υπάρχει σχέδιο και αν η ομάδα έχει χρέη 200.000 ευρώ, αλλά και αν έχει 300.000 ή παραπάνω.

«Θέλουμε να φτιάξουμε έναν νομικά ισχυρό Πανηλειακό για να βρει και πάλι τον δρόμο της» μας τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γκάμαρης, ενώ στην ερώτηση που του κάναμε ότι ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας περιμένει κάτι χειροπιαστό για να έχει ελπίδα, μας ανέφερε ότι σύντομα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις και όλοι θα μάθουν το πλάνο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πρόθεση της νέας διοίκησης, καθώς και των επιχειρηματιών που την στηρίζουν είναι ο βασικός κορμός της ομάδας να αποτελείται από ντόπιους παίκτες και να έρθουν και 7-8 παίκτες από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ