2015-06-13 15:02:06
Φωτογραφία για «Αποστολή»: Φάρμακα και υγειονομικό υλικό στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου
Υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό παρέδωσε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου κλιμάκιο του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή του Κώστα Δήμτσα και παρουσία του σεβασμιότατου μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού.

Η προσφορά εντάσσεται στις προσπάθειες του Αρχιεπισκόπου να στηρίξει την ξεχασμένη Ελλάδα, ανέφερε ο κ. Δήμτσας ο οποίος τόνισε ότι «Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε για ακόμη μία φορά την εθνική μας συνοχή και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την αντιμετώπιση οιουδήποτε κοινωνικού προβλήματος» και διαβεβαίωσε ότι αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί γιατί έχει ευθύνη, συνέπεια και προπαντός αγάπη και κατανόηση.

Την ευγνωμοσύνη τους για τη στήριξη σε μία χρονική στιγμή όπου οι ελλείψεις σε βασικά υλικά τελείως απαραίτητα για τη στοιχειώδη λειτουργία του νοσοκομείου είναι μεγάλες, εξέφρασαν η διοικητής του νοσοκομείου, Αθανασία Κακαλή και το ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό, ενώ ο μητροπολίτης Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ακρίτες και ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών για το συνεχές ενδιαφέρον που επιδεικνύει για την περιοχή.

Τα τελευταία 3,5 χρόνια το ιατρείο κοινωνικής αποστολής, που δημιουργήθηκε από την ιερά αρχιεπισκοπή Αθηνών σε συνεργασία με τον ιατρικό σύλλογο Αθηνών, έχει κάνει 24 οδοιπορικά υγείας και επισκέφθηκε περισσότερες από 43 ακριτικές περιοχές της χώρας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ