2015-06-15 00:50:03
Φωτογραφία για ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : ΤΟ ΑΞΙΖΑΜΕ!
Δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε ο Γιώργος Πρίντεζης στις δηλώσεις του μετά τον τρίτο τελικό με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο χαρακτήρισε αξιοσέβαστο αντίπαλο.

Στη δουλειά που έχει για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και στη συγκέντρωση που έπαιξε σημαντικό ρόλο μετά το 2-0 της σειράς των τελικών στάθηκε ο 2ος αρχηγός του Θρύλου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος απ’ τον Ολυμπιακό.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Από την αρχή της σεζόν, βασικός μας στόχος ήταν αυτός. Ήταν κάτι που μας λείπει πολύ. Η χρονιά ήταν καταπληκτική. Ασχέτως ότι δεν ξεκινήσαμε καλά, δουλέψαμε πολύ και πήραμε δίκαια το πρωτάθλημα. Δουλέψαμε πάρα πολύ και το αξίζαμε», σχολίασε στη μικτή ζώνη αρχικά και συνέχισε:

«Ο Παναθηναϊκός είναι αξιοσέβαστος αντίπαλος. Οι τελικοί κάθε χρόνο είναι πολύ δύσκολοι. Θέλω να λέω για την ομάδα μου. Ήμασταν πολύ καλοί. Είχαμε προετοιμαστεί καλά και γι’ αυτό πήραμε το πρωτάθλημα».

Σχετικά με το που κρίθηκε η σειρά, είπε: «Μια σειρά αγώνων δεν μπορεί να κριθεί από κάτι συγκεκριμένο. Χρειάζονται πολλά πράγματα. Καθαρό μυαλό, συγκέντρωση, να μπουν τα σουτ, να πάρεις ριμπάουντ. Παίξαμε καταπληκτική άμυνα και δεν επαναπαυθήκαμε μετά το 2-0 κάτι που ήταν πολύ σημαντικό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ