2015-06-15 18:39:01
Φωτογραφία για Πως να συμμετέχετε στο Beta testing του ios και του  ΟS-X δωρεάν
Αυτή την περίοδο η Apple έχει δώσει στους εγγεγραμμένους προγραμματιστές την δυνατότητα να δοκιμάσουν το ios 9 και το OS X 10.11 El Capitan τα νέα λειτουργικά που θα κυκλοφορήσουν επίσημα τον επόμενο Σεπτέμβριο... 

Όπως γνωρίζετε ίσως, παράτυπα μπορείτε να δοκιμάσετε και στην δικιά σας συσκευή το ios 9 αλλά αυτό εγκυμονεί κάποιους κινδύνους ακόμη και να την κολλήσετε αλλά και δεν θα ενημερώνεστε αν βγει κάποια καινούργια έκδοση.

Αν θέλετε λοιπόν να δοκιμάσετε τα νέα λειτουργικά νόμιμα και χωρίς κανένα κίνδυνο μπορείτε να το κάνετε και μάλιστα δωρεάν χωρίς καμιά συνδρομή, αφού η Apple επιτρέπει να γίνετε δοκιμαστής αρκεί να δηλώσετε την συσκευή σας.

Έτσι σε κάθε ενημέρωση μιας δοκιμαστικής έκδοσης θα εγκαθίσταται στην συσκευή σας ένα ειδικό πιστοποιητικό από την Apple που θα επιτρέπει την δοκιμή.

Προς το παρόν ακόμη δεν είναι διαθέσιμα τα νέα λειτουργικά για δοκιμή σε όλους αλλά σύμφωνα με δήλωση της Apple αυτό θα γίνει περίπου σε δυο εβδομάδες.

Αν λοιπόν θέλετε να γίνετε και εσείς δοκιμαστής τότε απλά κάντε μια εγγραφή με το Apple ID σας στον σύνδεσμο εδώ και αφού θα αποδεχτείτε τους όρους τότε θα ειδοποιηθείτε μόλις τα νέα λειτουργικά είναι διαθέσιμα για να τα κατεβάσετε και τις σχετικές οδηγίες.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ