2015-06-15 23:07:04
Φωτογραφία για ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ ΚΑΙ... ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΟΣ Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ!
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε μετά τν κατάκτηση του πρωταθλήματος με... "σκούπα" επί του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε σε όλα!

Αναλυτικά είπε:

«Ξέρουμε όλοι ότι δεν ξεκινήσαμε όπως έπρεπε τη σεζόν. Αυτή η ήττα στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό έφερε στενοχώρια και προβληματισμό. Ακόμα δεν έχουμε ξεχάσει αυτήν την ήττα. Ωστόσο, μας οδήγησε έως εδώ γιατί μας έγινε μάθημα. Δείξαμε χαρακτήρα, αντιδράσαμε σωστά στον αποκλεισμό και αυτή η κατάκτηση του πρωταθλήματος αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών μας όλη τη σεζόν. Δουλέψαμε σκληρά, φθάσαμε έως τον τελικό της Ευρωλίγκας και πήραμε ένα πρωτάθλημα που πιστεύω πως ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα για εμάς».

Ερωτηθείς για τις απουσίες του Παναθηναϊκού και κατά πόσο επηρέασαν στην έκβαση των φετινών τελικών, απάντησε: «Κι εμείς χάσαμε με 3-0 το 2013 όταν έλειπα λόγω τραυματισμού. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Κανείς δεν θυμάται τις απουσίες και τους τραυματισμούς, αλλά το σκορ που έγραψε 3-0 και στις δύο περιπτώσεις. Δεν ασχολούμαστε με τον αντίπαλο και τα προβλήματά του. Εμείς κοιτάζουμε την ομάδα μας, να είμαστε καλά και υγιείς και να κερδίζουμε»


Τέλος, στάθηκε στη χημεία ως ομάδα που έχει ο Ολυμπιακός, η οποία δεν διαταράσσεται από τις αλλαγές στην τεχνική ηγεσία τους τα τελευταία χρόνια: «Πιστεύω ότι έχουμε αποκτήσει τη χημεία μας. Ο ελληνικός κορμός που έχουμε αποκτήσει μας βοηθάει, ενώ οι ξένοι μπήκαν ομαλά στο σύνολο. Το καλό είναι ότι ξέρουμε τους ρόλους μας, υπάρχει μεταδοτικότητα και για αυτό και με τους τρεις προπονητές έχουμε σημειώσει επιτυχίες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ