2015-06-17 09:20:31
Φωτογραφία για ΠΑΕΙ, ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΣΕ Η ΣΣΣΣΣΣΣ...ΚΟΥΠΑ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ!
Όσο και να μη θες ν'ασχοληθείς βρε παιδί μου με τους πρωταθλητές του ΤΙΠΟΤΑ, κάτι θα γίνει για να το κάνεις τελικά.

Χθες γελάσαμε όταν είδαμε για... dream team με Γκιστ (ναι, τον... γνωστό, δεν λένε για άλλον), αλλά σήμερα καταλάβαμε ότι η σκούπα άφησε πολλά τραύματα που δε θα φύγουν έτσι εύκολα ΤΟΥΣ... ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΜΕ ΝΤΑΝΣΤΟΝ, γράφουν επειδή η Εφές έκανε πρόταση στον Ντάνστον και επειδή πέρσι είχε πάρει τον Περπέρογλου.

Η αλήθεια είναι ότι με τη φυγή του Στράτου ο Ολυμπιακός φέτος έπαθε μεγάλο... κακό, αφού έφτασε στον τελικό της Ευρωλίγκας με τους ίδιους να κάνουν... τάματα να μη σηκώσει ο Ολυμπιακός το 4ο ευρωπαϊκό. Το πρωτάθλημα έπιασε λιμάνι με σκούπα και ήταν το πιο εύκολο της τελευταίας 20ετίας! 

Ο Ίβκοβιτς και ο Περπέρογλου αντίθετα, κινδυνεύουν να χάσουν το πρωτάθλημα από την... Καρσίγιακα, με τεράστιο μπάτζετ στη διάθεσή του ο πρώτος...


Να υποθέσουμε τώρα ότι αυτούς ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΗΣΕ Ο... ΖΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΣΜΕ, ε; 

Φιλότιμη η προσπάθειά σας να βοηθήσετε να ξεπεράσουν οι οπαδοί σας -αλλά πολύ περισσότερο- εσείς οι ίδιοι τον... πόνο της σκούπας με παραμύθια, αλλά μόνο πρόβατα μπορούν να σας πιστέψουν.

Γι'αυτό λοιπόν πάρτε παίκτες χωρίς... προπονητή (τα δημοσιεύματα σας έχουν φέρει ήδη Καλάθη, Λάσμε, Βεζένκοφ, Σλούκα) , θα επιστρέψει από την... κρεπάλη του και ο Γκιστ (συγχαρητήρια για την... κατανόηση στον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ) και όλοι μαζί, μαζί με τον... killer Σλότερ, το pitbull Νέλσον, το τανκ Μπατίστα και τον δυναμίτη Μόργκαν (χαχαχαχαχαχαχα) θα επιστρέψετε στην κορυφή με μπροστάρη τον Διαμαντίδη και τον Φώτση!  

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΚΟΥΠΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΕΣ! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ