2015-06-17 13:16:35
Φωτογραφία για ΤΟΝ «ΔΙΩΧΝΕΙ» Ο... ΣΛΟΥΚΑΣ;
O Σλούκας δήλωσε ότι θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, χαρακτήρισε "αστείο" τον τρόπο που γνωστοποίησε ο Παναθηναϊκός την πρότασή του, οι Αγγελόπουλοι και ο Σφαιρόπουλος είπαν ότι θέλουν τον παίκτη, άρα τα... πράσινα σενάρια μπορούν να περιμένουν για τον επόμενο... στόχο του χρόνου. Ακόμα και αν δεν μείνει ο Σλούκας στον Ολυμπιακό (σενάριο που δεν έχει πιθανότητες περισσότερες του... 5%) τότε ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι στο εξωτερικό.

Ο Σλούκας θέλει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και αυτό το γεγονός όπως όλα δείχνουν θα δείξει την πόρτα της εξόδου στον Όλιβερ Λαφαγιέτ. Ο Αμερικανός (με Κροατικό διαβατήριο) γκαρντ δεν ήταν κακός αλλά με αυτά τα λεφτά, στη συγκεκριμένη θέση ο Ολυμπιακός μπορεί να βρει εύκολα έναν... συμπληρωματικό παίκτη.

Τα δεδομένα του συμβολαίου του Λαφαγιέτ λένε ότι υπάρχει option στο συμβόλαιο του παίκτη για αυτόματη ανανέωση από πλευράς της ομάδας. Αν ο Ολυμπιακός δεν τον υπολογίζει πρέπει να τον ενημερώσει μέχρι το τέλος του μήνα και να του δώσει ένα μικρό ποσό. 

Αν ενεργοποιηθεί ο 2ος χρόνος συμβολαίου του θα παίρνει περίπου 650.000 δολλάρια...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ