2015-06-17 22:12:17
Φωτογραφία για ΝΤΑΝΣΤΟΝ : ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΛΛΑ...
«Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό, αλλά θα δούμε τι θα γίνει», δήλωσε ο Μπράιαντ Ντάνστον, το συμβόλαιο του οποίου με τους ερυθρόλευκους ολοκληρώθηκε, ενώ η Αναντολού Έφες είναι μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

«Ήταν δύσκολη σειρά, κάθε παιχνίδι ήταν διαφορετικό και γι’ αυτό είχαμε προετοιμαστεί διαφορετικά για καθένα από αυτά», σχολίασε για τους τελικούς ο 29χρόνος Αμερικανός σέντερ του Θρύλου, ενώ για την ατμόσφαιρα που επικράτησε στη σειρά επισήμανε:

«Πάντα αυτά τα ντέρμπι είναι έντονα. Φέτος όμως έγινε μια καλή σειρά χωρίς προβλήματα και βία. Ο δεύτερος τελικός στο ΟΑΚΑ ήταν λιγότερο «εχθρικός» από παλιότερα και έτσι πρέπει να είναι άλλωστε το μπάσκετ».

«Η ένταση με την οποία δίνει οδηγίες με εντυπωσιάζει», παρατήρησε ο Ντάνστον και υπογράμμισε:

«Ήταν δύσκολα για εκείνον όταν ήρθε στην ομάδα. Έπρεπε σε σύντομο χρονικό διάστημα να μάθει να «πετάει» και να οδηγήσει μια ομάδα που πρέπει να κατακτά τίτλους. Το κατάφερε όμως εξαιρετικά και μας μετέδωσε την φιλοσοφία του. Οι προπονήσεις ήταν σκληρές και δεν σφύριζε πολλά φάουλ για να μας κάνει πιο επιθετικούς».


«Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά καλό αν και ξέρω πως παλαιότερα ήταν ακόμα πιο ανταγωνιστικό», είπε ακόμη ο 29χρόνος Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού και σε ερώτηση ποιος αντίπαλος τον δυσκόλεψε φέτος περισσότερο απάντησε:

«Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς! Όχι μόνον λόγω ύψους, ξέρει να διαβάζει πολύ καλά τον αντίπαλο».

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να χαλαρώσω αυτό το καλοκαίρι γιατί ήταν μια πολύ φορτισμένη σεζόν», δήλωσε για το μέλλον της καριέρας του ο Ντάνστον και τόνισε:

«Έχω πει πολλές φορές πως θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό και έχω αποδείξει πως το αξίζω, αλλά θα δούμε τι θα γίνει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ