2015-06-17 23:14:20
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΣΛΟΥΚΑΣ!
Ο Ολυμπιακός από βδομάδα θα μιλήσει πρώτα με τον Σλούκα και μετά θα πλησιάσει τον Ντάνστον.

Μέσα στην επόμενη βδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις στο Λιμάνι. Από το Σάββατο και μετά οι ερυθρόλευκοι θα ξεκινήσουν να δραστηριοποιούνται, δίνοντας προτεραιότητα στην ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Σλούκα.

Δεν έχει αλλάξει κάτι στα δεδομένα με την υπόθεση του διεθνή γκαρντ: το θέμα, όπως έχουμε πει, είναι περισσότερο αγωνιστικό και λιγότερο οικονομικό.

Ο 25χρονος γκαρντ επιθυμεί έναν περισσότερο ενεργό ρόλο ενόψει της νέας σεζόν, θέλει να έχει αυξημένο χρόνο συμμετοχής και σύντομα θα έχει συνάντηση τόσο με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, όσο και με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, συζητώντας με τον προπονητή του τον ρόλο του στην ομάδα και με τους Προέδρους την διάρκεια και το οικονομικό σκέλος του συμβολαίου, όπως έχει τονίσει πολλές φορές και ο ίδιος στος δηλώσεις του.

Ξεκάθαρη προτεραιότητα του Σλούκα είναι το να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό. Αυτό θέλει και το... "φωνάζει". Την ίδια επιθυμία έχει τόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που δείχνει πρόθυμος να πλησιάσει τα "θέλω" του παίκτη, όσο και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν το κάτι παραπάνω, κάνοντας την δική τους υπέρβαση στο οικονομικό σκέλος, για να... "δέσουν" στο Λιμάνι τον αριστερόχειρα σουτέρ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και το κλίμα δείχνει πως οι δύο πλευρές δεν θα δυσκολευτούν να έρθουν σε συμφωνία. Ο Κώστας Σλούκας αποτελεί σημαντικό μέλος του βασικού κορμού των επιτυχιών της ομάδας την τελευταία τετραετία και σε καμία περίπτωση οι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να τον χάσουν.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, σε συνέντευξη του στον SPORT24RADIO 103,3, είπε τα εξής για τον Κώστα Σλούκα: "Ο Κώστας έχει έναν σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Ήδη τον είχε φέτος. Είναι παίκτης που κάθε φορά που έπαιζε έδινε το κάτι παραπάνω. Έδινε ρυθμό, ενέργεια. Έβγαζε το φίδι από την τρύπα. Έκανε μεγάλη προσπάθεια από την πρώτη ημέρα που ήλθα, γιατί του το είχα ζητήσει, να βελτιωθεί στην άμυνα. Πιστεύουμε σε αυτόν. Θέλουμε να συνεχίσει για πολλά χρόνια στην ομάδα. Και εκείνος θέλει. Σε λίγες ημέρες θα πάνε όλα καλά και θα έχουμε την τελική συμφωνία".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ