2015-06-17 23:56:17
Φωτογραφία για ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΛΟΥΚΑ... ΝΤΑΝΣΤΟΝ!
Ο Ολυμπιακός από την επόμενη βδομάδα θα μιλήσει πρώτα με τον Σλούκα και μετά θα ...πλησιάσει τον Ντάνστον.

Μετά το θέμα του Κώστα Σλούκα, η διοίκηση των ερυθρόλευκων θα ασχοληθεί με την περίπτωση του Μπράιαντ Ντάνστον. Ο Ολυμπιακός δεν επεδίωξε να του ανανεώσει νωρίτερα το συμβόλαιο, όπως για παράδειγμα έπραξε με τον Ματ Λοτζέσκι, αλλά αυτό συνέβη τόσο επειδή ο Αμερικανός σέντερ επέστρεψε το καλοκαίρι με παραπανίσια κιλά με αποτέλεσμα να κάνει κακό ξεκίνημα στη σεζόν, όσο και γιατί είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση στη χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Ο Μπράιαντ Ντάνστον, στη πρώτη του χρονιά στο Λιμάνι, ήταν εξαιρετικός, αλλά στη σεζόν που τέλειωσε δεν ήταν εξίσου καλός, κάτι που φαίνεται και από την πτώση στα στατιστικά του. Βέβαια, πέρα από τη δική του κατάσταση, σε αυτό έπαιξε ρόλο και το γεγονός πως είχε και έναν αξιόλογο και ισάξιο συμπαίκτη στο "5", τον Οθέλο Χάντερ, ο οποίος ικανοποίησε με την απόδοση του, κερδίζοντας με το "σπαθί" του λεπτά συμμετοχής.


Οι ερυθρόλευκοι, γενικότερα, ήταν σκεπτικοί και συγκρατημένοι με την περίπτωση του Μπράιαντ Ντάνστον. Ναι μεν είχαν (και έχουν) μία καλή άποψη για τον χαρακτήρα και τις ικανότητες του παίκτη, έχοντας "δέσει" και με την ομάδα, αλλά ήθελαν να περιμένουν να δουν το πως θα τελειώσει την σεζόν ώστε να ασχοληθούν μαζί του. Ο ατζέντης του παίκτη πλησίασε την ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά την διάρκεια της σεζόν, μίλησε για το θέμα με την διοίκηση, αλλά οι ερυθρόλευκοι του ξεκαθάρισαν πως θα ασχοληθούν με τον αθλητή όταν ολοκληρωθεί η χρονιά, σύμφωνα με δημοσίευμα του "redplanet.gr".

Κάποια στιγμή προέκυψε και ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Κάιλ Χάινς και το θέμα Ντάνστον... "πάγωσε". Στον Ολυμπιακό, όμως, όντας και ικανοποιημένοι από την παρουσία του Αμερικανού σέντερ στους τελικούς κόντρα στον Παναθηναϊκό (συν ότι έχει ταιριάξει με την ομάδα, έχοντας ανεβάσει την απόδοση του, διαθέτοντας και καλό χαρακτήρα), καταστάλαξαν και αποφάσισαν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του παίκτη, έχοντας βέβαια πάρει και το "ΟΚ" από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος τον θέλει στην ομάδα της νέας σεζόν.

Ο Μπράιαντ Ντάνστον από την πλευρά του, βλέποντας τον Ολυμπιακό να... καθυστερεί και να μη δείχνει σίγουρος για εκείνον, μέσω του ατζέντη του Μίσκο Ραζνάτοβιτς, άρχισε τις συζητήσεις και με άλλες ομάδες στην Ευρώπη. Η Αναντολού Εφές, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ενδιαφέρεται "ζεστά" για την περίπτωση του κορυφαίου αμυντικού στη Euroleague τα τελευταία δύο χρόνια, του δίνει λεφτά που δεν πρόκειται να τα ματσάρουν οι ερυθρόλευκοι, οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, κάτι για το οποίο είναι ενήμεροι στο Λιμάνι.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, θα επιδιώξουν σύντομα να μιλήσουν με τον 29χρονο σέντερ, συζητώντας το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους, καταθέτοντας επίσημη πρόταση στον Μπράιαντ Ντάνστον, με αυξημένες οικονομικές απολαβές, αλλά σε καμία περίπτωση ισόποση με την αντίστοιχη της Εφές.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε τα εξής για τον Μπράιαντ Ντάνστον στον SPORT24RADIO 103,3: "Θέλουμε να μείνει ο Ντάνστον. Έκανε καλά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Είναι παίκτης που θέλουμε να μείνει. Θα δούμε όλες τις ιδιαιτερότητες. Ό,τι υπάρχει. Σας ειπα. Δεν θέλουμε να αλλάξει η ομάδα".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ