2015-06-18 12:22:19
Φωτογραφία για ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ, ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΜΙΑ ΙΔΕΑ!
Οι προπονητές της Ακαδημίας έπαιξαν ποδόσφαιρο στο Ρέντη με τους προπονητές των Σχολών!

Φιλικός αγώνας "αστέρων" διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Ρέντη! Το ρόστερ της μιας ομάδας είχε όλους τους προπονητές της Ακαδημίας μας και το ρόστερ της άλλης τους προπονητές των Σχολών. Ο Ολυμπιακός ως μια αγαπημένη οικογένεια γιόρτασε την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου μ' ένα φιλικό το οποίο είχε ωραίες φάσεις, πολλά γκολ και έναν νικητή. Τον Ολυμπιακό.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού κάθε χρόνο μεγαλώνει με νέο... αίμα από όλο τον κόσμο και δυο μέλη της, οι Σχολές και η Ακαδημία θα συνεχίσουν το σπουδαίο έργο τους στην κοινωνία και στη νεολαία. Στο φιλικό των "αστέρων" που μπορεί να χαρακτηριστεί ως προάγγελος για το τι θα επακολουθήσει τη νέα περίοδο όπου οι Σχολές μας συμπληρώνουν 15 χρόνια ζωής αγωνίστηκαν παίκτες με μακρά θητεία στη Super League αλλά και στο Campionato.


Ο Γρηγόρης Γεωργάτος "μάγεψε" με τις σέντρες του και τις φοβερές του επελάσεις ενώ τα έδωσαν όλα και ο Τάσος Πάντος, ο Γιώργος Βαϊτσης, ο Φώτης Στρακόσια, ο Μάκης Βενιαμίν, ο Γιάννης Χλωρός, ο Βασίλης Βούζας και ο Θόδωρος Ελευθεριάδης. Εκτός μάχης λόγω τραυματισμού έμεινε ο Δημήτρης Μαυρογενίδης, ο Νίκος Τοπολιάτης, ο Γιάννης Σχοιναράκης ενώ χρέη προπονητή, όπως παλιά στην Ακαδημία, είχε ο Νίκος Κριμιτζάς.

Οι Σχολές της Αττικής έδωσαν βροντερό παρών ενώ για να παίξουν στο φιλικό ταξίδεψαν στην Αθήνα και οι υπεύθυνοι των Σχολών της Χαλκίδας, της Αιδηψού και της Θεσσαλονίκης. Το παρών έδωσε και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού κ. Αντώνης Γλύκας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Φαλίδα, Στρακόσια, Βενιαμίν, Χατζηράπτης, Κυριακόπουλος, Βούζας, Νάνος, Παπακωστούλης, Ελευθεριάδης, Σοφιανός, Πάντος, Γεωργάτος, Βαϊτσης.

ΣΧΟΛΕΣ: Ρόγκας Ν, Ζαγκανάς, Μπόκρης, Μαρίνος, Κριμιτζάς, Φελλάς, Καλέντζης, Μπίτζας, Αμπαριώτης, Χλωρός, Μπεκιάρης, Ρόγκας Χ, Καρατζάς, Νικολαϊδης, Σολωμός, Αναγνώστου, Ροκάϊ, Λαζάρου, Ρουμαντζάς, Σούρσος, Σκουρόπουλος, Παλιγκίνης, Παπαδόπουλος, Δερμιτζόγλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ