2015-06-18 20:00:14
Φωτογραφία για ΔΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
ΔΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ

Η ΄Ενωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου εκφράζει την απογοήτευση, αναστάτωση αλλά και τον έντονο προβληματισμό των Στρατιωτικών μελών της καθώς και των οικογενειών τους, μετά τις απαντήσεις του ΑΝΥΕΘΑ κ. Ήσυχου σε ερωτήσεις στην Βουλή που προκλήθηκαν από επιστολές της Ένωσής μας με θέμα το ασφαλιστικό και ωράριο εργασίας των Στρατιωτικών.

Να γνωρίσουμε στον κ. Υπουργό ότι οι Στρατιωτικοί δεν ζητάμε ιδιαίτερη αντιμετώπιση από την Πολιτεία αλλά την εφαρμογή των νόμων που και ο ίδιος έχει δώσει όρκο να τηρεί, ειδικά στο θέμα του θεσμοθετημένου ωραρίου εργασίας.

Επίσης να υπενθυμίσουμε στον κ. Υπουργό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τον οποίο εκλέχθηκε, την περίοδο που ασκούσε αντιπολίτευση, είχε εξετάσει και αφού έκρινε το δίκαιο των εν λόγω αιτημάτων μας, τα προώθησε με την μορφή ερωτήσεων στην Βουλή για επίλυση. Λίγους μήνες αργότερα και με αφορμή τις τοποθετήσεις - απαντήσεις του κ. Ήσυχου, τα αιτήματά μας αντιμετωπίζονται επιδερμικά και με διαφορετική διάθεση από αυτήν που αρχικά είχε διαφανεί.

Η Ένωση θα συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και δύναμη των αγώνα για τα δικαιώματα των Ελλήνων Στρατιωτικών.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ