2015-06-18 21:15:32
Φωτογραφία για Έπεσαν οι μάσκες των πιστωτών μας -  Τα ατού της Ελλάδας...
Όχι , δεν πολιτικολογούμε , είμαστε όμως σε θέση να γνωρίζουμε εκ των έσω την «εσωτερική » ατμόσφαιρα , πιστέψτε μας την οποία και σας γνωρίζουμε .

Η Ελλάδα πράγματι επιλέχτηκε ( το 2007 ) για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε πτώχευση, προκειμένου να «δημιουργήσει» το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να «βρει» τη «λύση» σύντομα.

Ποιο είναι αυτό;

…ότι  , αν το ελληνικό πρόβλημα δεν λυθεί, η Νότια Ευρώπη θα χρεοκοπήσει, κάτι που θα προκαλέσει την κατάρρευση ολόκληρου του ευρωπαϊκού χρηματοπιστωτικού συστήματος και κατά συνέπεια την πτώχευση του συνόλου της ευρωπαϊκής οικονομίας.

Γιατί;

Η Ευρωζώνη είναι καταδικασμένη να καταρρεύσει από τότε που τα ευρωπαϊκά κράτη του Νότου (καθώς και αυτά της Ανατολικής Ευρώπης) δεν μπορούν να στηρίξουν την οικονομία τους.

Έτσι , προωθείται ένας  κεντρικός ευρωπαϊκός προϋπολογισμός, όπου τα ευρωπαϊκά κράτη θα πρέπει να στείλουν το μεγαλύτερο μέρος από τα χρήματα των φορολογουμένων τους σε μια κεντρική ευρωπαϊκή κυβέρνηση που στην τελική θα καθορίζει τους εθνικούς προϋπολογισμούς .


Σκοπός είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση να καταστεί ένα πραγματικό υπερκράτος (κεντρική φορολογία και δημοσιονομική πολιτική) και με τον δικό της  στρατό κτλ

Ως εδώ καλά δεν υπολόγισαν όμως την ανθρωπιστική κρίση που προκάλεσαν και η οποία δεν «συναινεί» στην δημιουργία αυτού του Ευρωπαϊκού  τραπεζικού λόμπι σε βάρος των Ευρωπαίων πολιτών.

Για άλλη μια φορά η Ιστορία , εμπιστεύτηκε την Ελλάδα .

Τα παρακάτω ατού της Ελλάδας , της εκπροσώπου πλέον , των «φτωχών » και οικονομικά εξαρτημένων χωρών στην Ευρώπη  είναι ιστορικά , είναι ακαταμάχητα  είναι τα παρακάτω .

1-Οι νόμοι της φύσης εί αι αλάνθαστοι , η σταθερότητα και η αντοχή της Ελλάδας στις διαπραγματεύσεις θα εκληφθούν τελικά , θετικά από τις αγορές  , δημιουργώντας ένα εξαιρετικό κλίμα υπέρ των Ελληνικών θέσεων… υπολογίζομε μέσα Ιουλίου.

2-Στη Ρώμη το 1957, συνενώνονται  η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία και οι χώρες της Μπενελούξ σε μια Κοινότητα την Ε.Ο.Κ . Το τότε  όραμα της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης έγινε πλέον στόχος … 58 χρόνια μετά ,58 χρόνια προσπάθειας για Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση , η έξοδος χώρας από την Ε.Ε , θα σημάνει ( παρά τον ανωτέρω σχεδιασμό ) τεράστιο αρνητικό  «ψυχολογικό » αντίκτυπο και θα ισούται με οπισθοδρόμηση και διάλυση της Ευρωζώνης …. επειδή ακριβώς το μοντέλο δεν είναι ανθρωποκεντρικό .

3-Εάν η Ευρώπη δεν μπορέσει να χειριστεί το πρόβλημα μιας μικρής χώρας όπως η Ελλάδα, που αντιπροσωπεύει το 2% της οικονομίας της , θα δηλώσει «ενώπιον της παγκόσμιας οικονομίας » πρωτοφανής αδυναμία που θα σημάνει την καταστροφή του ευρώ και θα επιτρέψει την διείσδυση άλλων οικονομιών σε αυτή της Ευρωπαϊκής .

4-Μετά από 5 χρόνια λιτότητας ο Ελληνικός λαός ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εάν δια στόματος  πρωθυπουργού , πει ένα ακόμα ιστορικό ΟΧΙ !! … οι πιστωτές μας έκαναν ένα μοιραίο λάθος … ενεργοποίησαν το ένστικτο επιβίωσης  ενός λαού που η ιστορία του  προέρχεται από τα βάθη των αιώνων .

5-Το αντίβαρο στην ευρωπαϊκή ( γερμανικής κυρίως έμπνευσης ) πολιτική λιτότητας , είναι πιο ισχυρότερο από ποτέ ιδιαίτερα στις νότιες ευρωπαϊκές χώρες και γίνεται πιο ισχυρό όσο  οι πιστωτές μας , καθυστερούν στην διαγραφή του Ελληνικού χρέους , που είναι και η μόνη βιώσιμη λύση για όλους … η μπάλα είναι στο γήπεδό τους .

Πρέπει να καταλάβουν ότι πολεμάμε και για αυτούς .

6-Το Ευρωκοινοβούλιο ενέκρινε ψήφισμα με βάση το οποίου το ΝΑΤΟ θα πρέπει να διατηρήσει την στρατιωτική υπεροχή τόσο στον αέρα όσο και στη θάλασσα, στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και να διασφαλίσει την ικανότητά του να ελέγχει την περιοχή» … το γεοπολιτικό  φλερτ τη Ελλάδος με την Ρωσία, θα ήταν το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε στην φάση αυτή η Ε.Ε

7-Τα Βαλκάνια ήταν , είναι και θα είναι , μία αρένα αντιπαράθεσης μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης. Στην φάση αυτή ,οι δυτικές κυβερνήσεις αγωνιούν για να διατηρήσουν την σταθερότητα και να περιορίσουν την Ρωσική Επιρροή στην ¨καρδιά¨ ενός ενεργειακού πολέμου ... η δυναμική αυτή «πιστώνει » τα ύψιστα , την γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας ,μιας χώρας , που μπορεί και συνομιλεί με όλους .

8-Το Ισλαμικό Κράτος ζητά τρομοκρατικές επιθέσεις στη «γειτονιά» μας . Ο κίνδυνος εντοπίζεται περισσότερο σε συγκεκριμένες χώρες των Βαλκανίων, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τη Βοσνία και το Κοσσυφοπέδιο, καθώς και μέρη της ΠΓΔΜ και της Σερβίας, όπως και το Σαντζάκ (Αλβανία), όπου παρουσιάζονται τάσεις ριζοσπαστικοποίησης… και εδώ η Ελλάδα ως το πιο σημαντικό  στο πεδίο αυτό φυσικό σύνορο της Ε.Ε , έχει σημαντική συμβολή στην προστασία της .

9-Η ΕΕ εκφράζει για άλλη μία φορά σοβαρές ανησυχίες και καλεί την Τουρκία να αποφύγει κάθε είδους απειλή ή ενέργεια στρεφόμενη κατά κράτους μέλους, ή αιτία τριβής ή ενέργειες, που θα μπορούσαν να βλάψουν τις καλές σχέσεις γειτονίας και την ειρηνική διευθέτηση των διαφορών», αναφέρει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή … αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο της Ελλάδας  στη Μεσόγειο.

10-Η Ε.Ε δεν είναι έτοιμη να « δεχτεί  στους κόλπους της » ισλαμικό κράτος κατά την επέκτασή της προς τα Ανατολικά της . Η Ελλάδα αποτελεί ασπίδα σε αυτό και απορροφά όλους σχεδόν τους κραδασμούς .

11-Δεν προβλέπετε διαδικασία εξόδου χώρας μέλους , όπερ σημαίνει ότι μόνο ο εξαναγκασμό της θα την οδηγήσει στην έξοδο . Όμως τότε ακριβώς η Ε.Ε θα δείξει ( για να πετύχει τον εξαναγκασμό ) όλα εκείνα τα αρνητικά της στοιχεία που θα την μεταλλάξουν σε ένα καθαρά τραπεζικό λόμπι που γρήγορα θα τύχει της απόρριψη των Ευρωπαίων πολιτών …. τούτο το γνωρίζουν … τούτο ήδη φαίνεται.

Κατά την ταπεινή μας άποψη λοιπόν , πολλά  και ακόμα περισσότερα δείχνουν ότι η αξία της μικρής Ελλάδας – με αυτές τις συγκυρίες -   είναι μη μετρήσιμη και δεν δύναται να αποτιμηθεί σε χρήμα .

Επαφίεται συνεπώς σε όλους μας ,στο καθένα μας από την θέση που βρίσκεται ,  να αναδείξει ώστε τελικά όλοι μαζί , να αναδείξουμε  την αξία αυτή .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

[email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ