2015-06-18 22:08:51
Φωτογραφία για ΚΊΝΔΥΝΟΣ διχασμού και Grexit από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ - Δεν θα τους αφήσει ο λαός
Μια διαφορετική ερμηνεία των διαδηλώσεων στο Σύνταγμα, μια υπέρ της ρήξης με τους δανειστές.. χθες Τετάρτη και μια απόψε υπέρ της παραμονής στο ευρώ κάνει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε τον κίνδυνο διχασμού.

«Κόσμος χθες στο Σύνταγμα. Της μισής Ελλάδας όπως την χώρισαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Πολύς κόσμος και σήμερα. Η άλλη Ελλάδα. Κίνδυνος διχασμού» ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και αμέσως μετά: «Χώρισαν την Ελλάδα στη μέση. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό. Ο κ. Τσίπρας απέτυχε. Πρέπει να το ξανασκεφτεί. Λίγες μέρες έμειναν ακόμη».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επεσήμανε ακόμη πως ο κίνδυνος Grexit είναι ολοφάνερος και προειδοποίησε πως δεν θα αφήσει ο λαός όσους προετοιμάζουν τέτοια λύση.

«Εδώ κ ημέρες υπογραμμίζω πως η Ελλάδα με τον κ. Τσίπρα είναι σε τροχιά Grexit. Καταφάνερος κίνδυνος. Σήμερα υπουργοί δημόσια το βλέπουν ως λύση. Να ξέρουν όλοι αυτοί που μιλούν για δυσκολίες λίγων μηνών κ μετά «ευκολίες», προετοιμάζοντας τον λαό για Grexit. Δεν θα τους αφήσει ο λαός».

Υπογράμμισε, τέλος πως πέρασε «άλλη μια μέρα σπαταλημένη κι ο λογαριασμός ανεβαίνει» για να καταλήξει: «Το πείραμα του κ. Τσίπρα αποτυγχάνει. Οι μέρες λιγοστεύουν. Η οικονομία βουλιάζει».
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ